Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Arktika KOTIUTUNUT

Koko: n. 60 cm
Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2017
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Penkta Koja

Luonne: rauhallinen, hieman ujo

10.5.2019

Kun minut tuotiin kodistani tarhalle keväällä 2019, niin vaimo itki ja mies iloitsi. Olin asunut ulkona, ketjussa koirankopissa ja mies inhosi minua. Olen ujo ja vähän herkkis. Eleistäni näkyy, että ihminen ei ole aina ollut minulle hyvä.

Tarhalla saan toipua ja oppia, millainen on hyvä ihminen ja millaista koiran elämä pitäisi olla. Minua viedään lenkille ja saan leikkiä. Olen oppinut iloitsemaan kävelyretkistä ja muiden koirien seurasta.

Onkohan minussa vähän samojedinkoiraa, kuka tietää? Joka tapauksessa, rakkaudella ja kärsivällisyydellä minusta tulee vielä ihana ihmisen paras ystävä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-