Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aukse ♀ KOTIUTUNUT

Koko: n. 50 cm
Ikä: alle 3 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: Ihana, elämäniloinen ja kultainen tyttö

27.7.18

Juoksentelin kaduilla takkuturkkisena eikä kukaan tarhalla uskonut, että minulla ei olisi omistajia jotka etsisivät minua epätoivoisesti. Olen ihan selvästi kultainen noutaja. Aivan ihana, kultainen, kiltti ja kaunis tyttö. Tarhan tytöt sanoivat, että he haluisivat minut Suomeen. Siksi, että he ovat itse nähneet miten hyvin koiria hoidetaan Suomessa ja heidän mielestään kaikki parhaat koirat pitäisi lähettää Suomeen. Kyllä, minunlaiselleni koiralle on kotimaassanikin satoja ihmisiä, jotka
haluaisivat ottaa minut omakseni. Se juuri ärsyttää tarhan tyttöjä.

Minun tarhalla on nyt yli 200 koiraa joita kukaan ei halua. Sitten kun löytyy koira, joka on vähän rotukoiran näköinen niin sata ihmistä on jonossa. Niistä sadasta 90% haluaa koiran vain siksi, että saa ilmaiseksi rotukoiran eikä heillä ole aavistustakaan siitä, että koiran pitäisi saada asua talon sisällä ja koiraa pitäisi viedä lenkille ja sosialisoida. Koira on tavara, ja mitä hienompi tavara sitä parempi. Statussymboli. Tulisivat nuo ihmiset katsomaan ja tutustumaan muihinkin koiriin. Niihin jotka istuvat häkissä kuukausitolkulla vaikka ovat ihania ja helliä ja ihmisrakkaita. Niihin, jotka eivät näytä rotukoirille, mutta jotka janoavat aktiviteettejä ja ovat superälykkäitä ja joista tulee mitä ihanimpia kotikoiria. Suomeen on lähtenyt seniorikoiria, sokeita koiria, ujoja koiria, taviksen näköisiä koiria.

Suomalaisten sydämet ovat kuulemma niin isoja ja lämpimiä, että suomalaisille pitää lähettää kaikki parhaat koirat. Siksi minä etsi kotia Suomesta. Olen kuulemma kuin palkinto suomalaisten rajattomasta hyvyydestä ja auttamisenhalusta.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-