Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bailis KOTIUTUNUT

Ikä: syntynyt 2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: suloinen, rakkautta kaipaava poika

31.1.2019

Olen asunut tarhalla jo yli vuoden, eli aika pienestä lähtien. Nimeni kertoo kaiken. Olen Bailis eli suomeksi "pelkuri". Paikalliset adoptioperheet kiertävät minut kaukaa ja valitsevat sellaisen nuoren koiran, joka hyppää heidän syliinsä ja hakee kontaktia. Minun rakkauteni pitää ansaita. Olen tosi kiinnostunut ihmisistä ja haluaisin heidän huomiotaan, mutta tarvitsen enemmäin aikaa ja työtä ja ihmiskontaktia. Tarhalla se on vaikeaa. Pelkään.

Minut toi tarhalle sellainen mies jollaisia tarhan tytöt näkevät paljon ja joita he inhoavat. Mies ihan oikeasti luuli olevansa hurjan hyvä koiranomistaja. Hänen mielestään narttukoiralle on terveellistä saada pentuja ja hän jopa piti pennuista kaksi, minut ja veljeni, muut hän tappoi. Tosi hieno ihminen.

Yleensä pidetään poikapennut ja tyttöpennut tapetaan. Siksi, koska tyttökoirat tekee lisää tarpeettomia pentuja. Ihan oikeasti, eikö kukaan ole vuonna 2019 kuullut sterilisaatiosta??? Totta kai sitten me kaksi pentua häiritsimme miestä kuitenkin ja siksi hän toi meidät tarhalle. Sehän on suorastaan jalo teko. Olisi voinut tappaa meidätkin. Se mies ihmetteli miksi tarhan tytöt oli hänelle niin epäkohteliaita. Hänhän oli tosi hyvä koiranomistaja.

Tiedätkö mikä saa tarhan työntekijät ja vapaaehtoiset jatkamaan vaikeaa työtään? Sitä, että joutuu päivittäin näkemään ihmisen julmuutta heikompiaan kohtaan? Todistamaan koirien kärsimystä ja kuolemaa?

Se, kun koira saa hyvän perheen ja kaiken kärsimyksen jälkeen lähettää terveisiä sohvankulmalta. Se, kun koira saa perheen, jossa oppii luottamaan ja rakastamaan ihmistä. Se, kun koira saa perheen, jossa oppii leikkimään ja nauttimaan elämästä.

Jos Bailis löytäisi rakastavan kodin, se olisi kuin lottovoitto tarhan ihmisille. Parempi kuin lottovoitto ja joulu ja synttärit yhteensä.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-