Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dora ♀ KOTIUTUNUT

Koko: n. 55 cm
Ikä: n. 4 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen ja ystävällinen vauhtityttö, joka nauttii pitkistä metsälenkeistä

29.10.2018


Olen iloinen, aktiivinen, ystävällinen ja rakastan leikkiä leluilla. Tulen toimeen muiden koirien ja kaikkien ihmisten kanssa. Miksi olen tarhalla? Vapaaehtoisten piti oikein tutkia minun asiakirjoja ja pähkäillä muistaakseen mitä kaikkea seikkailua minulla on ollut. Alunperin löydyin kaduilta juoksemasta ja minut ottaneilla eläinsuojeluihmisillä ei ollut omassa tarhassa tilaa ja sitten minut tuotiin tänne tarhaan.

Yhden tarhan vapaaehtoisen piti ottaa minut omakseen kunhan minut olisi steriloitu. Huomaathan, että tarhani on vastuullinen eikä ikinä anna koiria kenellekään ilman leikkausta. EI vahinkopentuja, muistakaa! Jotenkin sterilisaation jälkeen vapaaehtoinen oli unohtanut lupauksensa ja jäin vain tarhalle. Sitten ikäänkuin voitin lotossa koska sain oman kodin. Elä luulekkaan, että sitten elin elämäni onnellisena loppuun asti. Parin kuukauden jälkeen perheeni toi minut takaisin tarhalle. Tarinoita oli kaksi. On se kumma kun ihmiset ei osaa edes kunnolla valehdella! Yksi tarina oli se, että minä tuhosin paikkoja kun olin yksin kotona. Toinen
tarina oli se, että perhe oli muuttamassa ulkomaille. Kummassakin tarinassa on varmasti totuutta.

Tarhan vapaaehtoiset naureskelevat, että minunlaiseni aktiivityttö ihan varmasti tuhoaa paikkoja jos ei saa tarpeeksi liikuntaa ja koulutusta. Ei koiraa voi vain ottaa tarhalta ja jättää työpäiviksi kotiin ja olettaa, että koira on heti valmis pakkaus kotielämään. Onneksi tarhan porukka uskoo minuun ja onnelliseen tulevaisuuteeni. Jossakin on oma perheeni, joka vie minua pitkille lenkeille ihanaan raikkaasti tuoksuvaan metsään, opettaa keskittymistä ja rauhallisuutta ison namipussin avulla ja totuttaa minua olemaan yksin kotona ilman että minun tarvii pelätä ja stressata.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon

2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2

3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-