Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Avukas KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 2017
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Utenaksen tarha

Luonne: hellämielinen, rauhallinen

20.2.2020

Täällä meidän pikkukaupungin tarhalla alkoi rampata omituista porukkaa. Hassua kieltä puhuvia ulkomaan tätejä jotka ihastelivat meitä koiria ja kauhistelivat meidän koirankoppeja. Niillä on nyt kaikenlaisia suunnitelmia auttaa meitä maaseudun koiruuksia. Elämä täällä on rankkaa. Minut otettiin pois ihan hurjan pahasta perheestä kahden muun koiran kanssa. Tarhan porukka taas ihmettelee ja hämmästelee, miten näin ihania helliä nallekarhuja voi asua niin hurjien ihmisten kanssa. Koirat on upeita eläimiä. Aina valmiita aloittamaan suhteensa ihmiseen uudelleen ja alusta lähtien.

Tarhani on tosi kiva, vaikka olosuhteet näyttävät vaatimattomille. Tosi kiva siinä suhteessa, että täällä on rehellisia ja rakastavia ihmisiä töissä ja meillä on jopa oma eläinlääkäri täällä. Apua tarvitsevia koiria on aina enemmän kuin auttajia, joten ihan hurjasti tämä porukka ei ehdi koristella tätä tarhaa. Nuo ulkomaan tädit ymmärtävät sen hyvin ja haluavat auttaa.

Olen istuskellut täällä tarhalla kolmisen kuukautta. Kevät on kohta tulossa ja silloin paikalliset heräävät adoptoimaan koiria. Näillä ulkomaan tädeillä olisi kyllä minun suhteen vähän erilainen suunnitelma, sellainen suunnitelma, että minä voisin matkustaa johonkin kaukaiseen maahan ja päästä asumaan ihmisten kanssa sisätiloihin ja pehmeälle sohvalle. Sellainen suunnitelma, että upeata turkkiani hoidettaisiin hyvin ja olisin oikea koristus ja ihmisen paras ystävä. Sitä odotellessa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-