Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Grozis nyk. Karo ♂ KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2019
Koko: n. 30 cm / 5 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Geri namai

Luonne: hellyydenkipeä ja leikkisä pikku poika

21.10.19

Mä olen kyllä aikamoinen taituri!

Mulla oli oma koti omakotitaloalueella tai no koti ja koti, mutta kuitenkin. Kesäkuussa mä sitten otin ja karkasin ja pyörin pitkin maita ja mantuja. Seurailin koiranulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä ja kerjäsin ruokaa milloin mistäkin ja etsiskelin öiksi suojaa talojen pihoita. Kuukauden mä ehdin juoksennella, kun sitten mut saatiin kiinni ja palasin kotiin. Viikon mä siellä oleilin, kunnes lähdin jälleen livohkaan.

Sillä tiellä olikin sitten nyt lokakuuhun asti ja perhettäni ei enää kiinnostanut ollenkaan, vaan hylkäsivät minut tyystin.

Nyt mä olen päässyt kotihoitoon ja olen edistynyt ihan huimasti. Olen sellainen nöyrä, kiltti ja ystävällinen poika ja rakastan leikkimistä ja varsinkin juosta pallon perässä. Muiden koirien suhteen olen enemmän alistuva ja en hae konflikteja. Tykkään kovasti olla sylissä ja olen oppivainen ja haenkin paljon ihmisen hyväksyntää. Haluan olla kaveri.

Perheen kissat on kivoja. Vanhemman ja arvokkaan kissan annan olla ihan rauhassa ja nuoremman kanssa me leikitään kaikenlaisia peuhuleikkejä.

Aluksi mä olin aika haukkuvainen ja kommentoin vähän kaikkea, mutta nyt haukuskelen enää leikkiessäni ja jos joku tulee ovesta sisälle. Yöt nukun rauhallisesti ja alun merkkailutkin ovat jääneet pois, kun olen tottunut uuteen paikkaan. Olen sellainen rohkea kaveri omaa kotia vailla.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-