Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nekku UlipupuKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 11.2016
Koko: n. 30 cm (6 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Geri Namai kotihoito

Luonne: hellyyttä hakeva, itsetuntoinen, rauhallinen

5.12.2019

Minun tarinani te kaikki tiedätte. Jos ette, niin tämä video kertoo kaiken. Pelastusoperaatio Nekku: https://www.facebook.com/PetRescueFinland/videos/483309828945435/

Olen nyt harjoitellut kotihoidossa sitä, millaista on olla rakastettu pikku koira. Seuraan hoitotätiä hiljaisesti häntä heiluen. Parasta maailmassa on, kun hoitotädillä on aikaa rapsutella kaulaa ja masua. En yhäkään tykkää jos hän yrittää koskea takaosaani. Olen vähän varovainen.

Perheen muut jäsenet on mielestäni aika turhia. Kun hoitotäti on matkoilla, niin ne on kaikki ihan pulassa. En suostu menemään lähellekään niitä muita ihmisiä. Olen vaikka kaksi päivää pihalla enkä tule sisälle jos hoitotäti ei ole kotona. Olen yhden ihmisen koira. Ehkä kahden. Riippuu kuitenkin vähän makkarapalojen määrästä ja laadusta.

Olen maailman paras lenkkikaveri. Kuljen hihnassa eteenpäin kuin höyryveturi nenä maassa hajujen perässä. En kuitenkaan vedä ollenkaan, vaan töpöttelen pikkujaloillani juuri sopivaa vauhtia. Joku metsästyskoira minussa on sisällä. Kun muut koirat juoksee ja riehuu, niin minä tyttö vain nuuskin.

Parasta maailmassa on pehmeä koiranpeti, jossa nukun yöni ihan hiljaa enkä edes pissaile mihinkään. Odotan rauhassa aamuun, kun porukka tulee alakertaan. Vaikka nukkuisivat kymmeneen, niin minäkin vain nautin ja köllöttelen. Nyt kun elämäni ulkokoirana on menneisyyttä niin nautin niin kovasti pehmeistä paikoista ja kunnon päiväunista. Olen tosi rauhallinen ja kiltti.

Olen alkanut leikkiä kotihoidossa olevien pentujen kanssa ja olen jopa leikkinyt leluilla pari kertaa. Ihan outoja juttuja. Muuten olen sopeutunut tähän koiralaumaan mainiosti ja olen tosi kohtelias kissalle.

Sisäinen leijonani on löytynyt kun olen nyt päässyt kotiutumaan ja voi hurja miten haukun kaikille vieraille ja lenkeillä polkupyöräilijöille ja lenkkeilijöille. Älä siis ikinä rakastu ruskeisiin silmiin vaan muista aina, että koira kun koira tarvitsee peruskoulutusta ja sosialisointia. Mistä minä voisin tietää että joku iso mies joka tunkee talooni on hyvä? En tietenkään. Purisin niitä kaikkia nilkasta.

Hoitotädin mielestä minun perheeni saisi olla rauhallinen parin hengen talous ilman niitä pikkuihmisiä joita kutsutaan lapsiksi. En ole ikinä purrut ketään täällä hoidossa, mutta kyllä sellainenkin päivä tulee jos joudun kovasti stressaamaan. Perhe, jossa olisi aikaa rapsutella minua ja jossa saisin rauhoittua kunnon päiväunille mukavan metsälenkin jälkeen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-