Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Scooby ♂ leikataan VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 10.2020
Koko: 30 cm, Scooby 8 kg, Ollie 10 kg, kasvavat vielä
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Geri namai yhdistyksen kotihoito

Luonne: rohkeita ja iloisia pentuja

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

24.3.2021

Meidän hoitotäti sanoi, että olis jo korkea aika löytää ihkaomat kodit. Ollaan me täällä oltukin jo melkein kaksi kuukautta. Nyt me ollaan siinä iässä, että me aletaan erikoistua kenkien tuhoamiseen. Tähän asti polttopuut ja olohuoneen matto on riittänyt. Sandaalit, kumisaappaat, lenkkitossut - ne on kaikki meidän mieleen. Me tykätään silputa juttuja.

Meidän äiti Pluke on myös täällä kodinetsijänä ja hän on noin 47 cm ja 12 kg ja me ollaan vähän äidin näköisiä mutta ei kuitenkaan ihan. Me olllaan enemmän maastonakkeja. Lapsuus kului siellä maaseudun pihalla juostessa ja oli tosi kylmä. Hyvä kun meidät tuotiin tarhalle. Meitä oli seitsemän veljestä, kuvittele miten paljon. Kaikki muut löysi kodin kotimaastamme Liettuasta, paitsi me jäätiin vähän kuin ylimääräisiksi. Ei sen takia että meissä olisi mitään vikaa, näin vain aina käy kun on paljon pentuja tarjolla adoptioon. Päästiin kotihoitoon helmikuussa.

Me etsitään kotia kyllä ihan erikseen, kun ollaan rohkeita poikia ja nyt kun kasvetaan niin aletaan ärsyttää toinen toisiamme vähän enemmän. Voidaan me mennä samaan kotiin kahdestaankin, mutta ei sillä ole niin väliä.

Joku luulisi että ollaan ihan samanlaisia, mutta ei ollenkaan.

Ollie on meistä sellainen suurien tunteiden pentu. Ollien pitää nukkua ihan ihmisen iholla kiinni ja toisaalta se on ihan raivoava rotweiler kun näkee jonkun vieraan ihmisen ja sitä pelottaa. Anteeksi rotweilerit. Ollie on kokonaiset 2 kg painavampi kuin Scooby ja eläinlääkäri sanoi, että Ollie oli varmaan se pentueen iso paha paksulainen, joka työnsi muut pennut pois äidin maitolähteeltä ja joi kaiken maidon ja kasvoi kaikkein isoimmaksi. Olliessa on luonnetta ja särmää ja suurta rakkautta.

Scooby on täydellinen pentu, rohkea, hiljainen, tarkkaavainen. Nukkuu kiltisti sohvalla ihmisen jalkojen juuressa eikä tunge sinne ihmisen mahan päälle. Kaunis kuin karkki, hänellä on sellainen ihana kiharainen karvaviiva keskellä selkää. Scooby tiesi heti kun perheen pojalla oli käsi poikki ja lepäsi sängyllä niin Scooby ei poistunut pojan viereltä hetkeksikään.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Scooby

Ollie