Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Teida (ruskea) VARATTU ja Tika (musta-valkoinen) VARATTU ♀ leikataan

Syntymäaika / Ikä arvio: 20.2.2021
Koko: n. 6 kg / 4 kk, kasvavat keskikokoisiksi
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Geri namai kotihoito

Luonne: iloisia, rohkeita pentuja

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

23.6.2021

Moikka! Me ollaan kaupunkivahinkopentuja. Jos meidän kotimaassamme Liettuassa vahinkopentuja syntyy maaseudun ketjukoirille, niin kyllä niitä vahinkopentuja syntyy myös kaupunkikoirillekin. Ihmiset oli ihan paniikissa ja laittoi ilmoituksia nettiin jakaakseen meitä ympäri ämpäri ja soitti myös tarhalle. Tarhan ihmiset oli nopeempia ja haki meidät pois.

Katsos, tarhan ihmiset aina laskee silleen, että kaksi tyttöpentua jaettuna koteihin tarkoittaa taas kaksin verroin vahinkopentuja tulevaisuudessa. He eivät luota ihmisiin, että ne sterkkaisi tyttökoirat ja välttäisivät pennut.

Itse asiassa ei me edes jouduttu tarhalle. Tarha on kuulemma sellainen pelottava paikka, jossa asuu parvovirus mörkö. Se parvo mörkö tarttuu pikkupentuihin tosi nopsaa ja voi tappaa meidät. Siksi tarhalla on melkoinen joukko hyviä perheitä, jotka ottaa väliaikaisesti kotiinsa meidänlaisia vahinkopentuja, siihen asti kunnes rokotteet alkaa toimia ja suojata meitä.

Ollaan ihania, iloisia ja rohkeita peruspentuja. Teidalla on super söpö tapa ulvahdella kuin pikku huskykoira. Teida ulvoo kun hän haluaa huomiota ja on innostunut. Teida on tosi rohkea.

Tika on hieman enemmän herkkis eikä ulvahtele. Tika oli myös viikon hoidossa kaupungilla ja oppi kulkeen remmissä ja oli kuulemma ihan luonnostaan sisäsiisti ja muutenkin kiltti ja fiksu tyttö.

Meistä varmaan kasvaa keskikokoisia koiria lyhyillä jaloilla. Omiin koteihin ollaan valmiita heinä-elokuussa sen jälkeen kun meidät on leikattu.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Teida

Tika