Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keräys on päättynyt!

13.9.18

Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille. Murheiden piha saadaan nyt paremmalle tolalle ja koirat saavat tarvitsemiaan apuja. Keräys tuotti mahtavat 720,-
Kaikki koirat saavat nyt ulkoloishäädöt, matolääkitykset ja kaikki jotka eivät vielä pääse tarhalle saavat kunnollista ruokaa. Kaikki koirat leikataan ja terveys tutkitaan ja heille aletaan pikkuhiljaa etsiä uusia koteja.

Kiitos kun olit mukana auttamassa

Keräystavoite 900,-

27.8.2018

Saimme puhelinsoiton Pavevezyksestä Liettuasta, jossa huolestuneet ohikulkijat näkivät pihalla kaksi nälkäistä ja hylätyn näköistä koiraa. Tullessamme paikalle, pihan eri ulkorakennuksista löytyi yhteensä 11 pikaisesti apua tarvitsevaa koiraa.

Koirien omistaja on vanhempi naishenkilö, joka ei hallitse tilannetta enää. Aikoinaan hänen poikansa toi pihalle kaksi koiraa, jotka ovat lisääntyneet keskenään, kunnes tilanteesta tuli mahdoton ja omistaja on sitonut koiria ulkorakennuksiin, eikä pysty ruokkimaan tai hoitamaan koiria kunnolla.

Tilannetta katsoessa mielessä liikkuu monta tunnetta - viha, inho, turhautuneisuus, suru, sääli, toivottomuus. Tunteisiin ei kuitenkaan ole aikaa, vaan koirat tarvitsevat konkreettista apua juuri nyt.

Kaikki koirat pitää madottaa, rokottaa, siruttaa ja steriloida ja mahdolliset muut sairaudet hoitaa.

Omistaja suostuu luopumaan seitsämästä koirasta, mutta haluaa pitää neljä. Haluamme varmistaa, että myös omistajalle jäävät neljä koiraa on steriloitu, hoidettu terveiksi ja saavat kunnollisen asuinpaikan ja ruokaa.

Koirista huolehtivat yhteistyöllä Tautmilaksen tarha, Mazas Draugas yhdistys ja Pet Rescue Finland. Autetaan yhdessä!

Näin osallistut:

Lahjoita haluamasi summa ja ole mukana auttamassa viattomien koirien elämä uuteen valoisampaan suuntaan.

Tilinumeromme rahalahjoituksia varten on FI22 1544 3000 0042 70
Viitenumero keräykselle on 40028
Keräys on voimassa 11.9.2018 asti

Pienikin apu on iso

Pet Rescue Finlandilla on rahankeräyslupa poliisihalllitukselta lupanumerolla RA/2018/683, joka on myönnetty 26.7.2018.Lupa on voimassa 26.7.2018-25.7.2020 koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.