Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarhalle uusi ovi ja maalia pintoihin!

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT!

Suuri kiitos kaikille keräykseemme osallistuneille.
Keräys tuotti mahtavat 1035 €

On ilo kun voimme kertoa tarhalle, että ovan hankinta voidaan käynnistää.
Summa jäi hieman vajaaksi, mutta saamme kuitenkin hankinnan käynnistettyä ja uuden oven suunnittelu voi alkaa.
Kiitos kun olit mukana auttamassa!

Kaikki me tiedämme kuinka tuskaista se on, kun talvella on kylmä. Ikkunat tai ovi falskaa ja viima pääsee sisään ja mikään ei lämmitä tarpeeksi. Halkoja kuluu monin kertainen määrä, kun lämmittää pitää kokoajan yötä päivää ja siltikään ei meinaa lämmetä.

Tautmileksen kaupunkitarhan ovi on todella vanha ja se falskaa kokoajan ja talvella ei meinaa mennä edes kunnolla kiinni. Tilat ovat todella kylmät niin vapaaehtoisille, kuin siellä asuville koirille ja kissoille. Turvallisuus kärsii todella paljon, kun ovea ei saa kunnolla kiinni ja raoista näkee sisälle.

Autetaan heitä yhdessä ja kerätään raha kasaan, jotta uusi ovi saadaan ostettua ja asennettua paikoilleen. Ovi tuo paremman äänieristyksen, lämpöä ja turvallisuutta koko tarhan väelle ja vapaaehtoiset voivat hyvillä mielin jättää koirat ja kissat öiksi nukkumaan, kun ei tarvitse pelätä kylmyyttä ja että joku menee sisään tai eivät saa illalla ovea kiinni.

Hinta-arvio ovelle on noin 1500,-
Hinta voi nousta asennuskustannusten myötä.

Tarha toivoo kovasti myös uutta maalia pintoihin ja kysyivät olisiko mahdollista samalla kerätä hieman rahaa siihenkin? Tietenkin! sitä varten me kaikki auttaja olemme.
He eivät pärjää yksin, kun kaikki varat menevät eläinten hoitamiseen, niin autetaan me heitä parantamaan olojaan tarhalla.

Maalin hinta arvio on noin 150,-

Tavoite on kerätä

2000,-

Tule mukaan auttamaan!

Toivomme osallitumista ensisijaisesti facebook keräyksen kautta, koska facebook ei veloita keräyksistä, kun taas jokainen yksittäinen maksu tilillemme maksaa aina hieman.
Mikäli et halua tai pysty lahjoittaa facebookin kautta, olemme iloisia kuitenkin jokaisesta tilisiirrosta ja onneksi veloitus näistä on kohtuu pieni. Ja emme missään nimessä halua että jätät osalistumatta tämän takia <3

Keräys on voimassa 3.-26.5.2019
Tässä linkki facebook keräykseemme:


Tilinumeromme lahjoituksia varten on FI22 1544 3000 0042 70
Viite 40109

Poliisihallitus on myöntänyt Pet Rescue Finland ry.lle rahankeräysluvan 26.7.2018. Toimeenpanoaika on 26.7.2018-25.7.2020 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupanumeromme on RA/2018/683

Pienikin apu on iso