Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kastonas nyk. Gassu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: s. 03.2018
Koko: n. 36 cm / 7 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, ystävällinen

3.9.2019

On taas aika ihme, että minunlaiseni nuori, kaunis ja pieni koira juoksentelee kaduilla eikä kelpaa kenellekään. Kuljeskelin Birzain kaupungilla ja sitten majoituin - hassun hassua - sellaisen paikan eteen, jonka nimi vapaasti käännettynä on "itsenäisen elämän talo", eli asuntola ihmisille, jotka pärjäävät itsekseen, mutta eivät pysty työelämään eikä heillä ole mahdollisuutta omaan asuntoon. Jotenkin sopiva hengailupaikka katukoiralle.

Omistajiani etsittiin ilmoituksilla ja viidakkorummulla, tuloksetta. Ehkä ihan hyvä ettei heitä löytynyt. Selvästi kukaan ei ole minua pahemmin kouluttanut eikä rakastanut. Jotkut ihmisen eleet pelästyttävät minua. Olen kuitenkin selvinnyt elämästäni ilman pahempia traumoja, olen perusluonteeltani huolettoman iloinen ja reipas poikanen. Miten hieno koira minusta tuleekaan, jos joku viettäisi kanssani enemmän aikaa. Normaalin verran aikaa. Lenkkejä, nameja, säännöllisiä ruoka-aikoja, rapsutuksia, koulutusta, remmikävelyjä oman ihmisen kanssa, koirapuistoilua, nukkumista. Kuvittele, en tiedä mistään näistä normikotikoiran jutuista yhtään mitään!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-