Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Braske (mansikka) ♀ Siirtynyt sateenkaarisillalle 1/2022. Hyvää matkaa!

Koko: n. 30 cm
Ikä: noin 6 vuotta
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: tulee toimeen muiden koirien kanssa ja olen sellainen pikku kuningatar

12.1.17

Asuin vähän kuin pellossa sellaisen vanhan mummon pihakoirana ystävieni Rudiksen ja Tasken kanssa. Mummo kuoli ja sitten me vaan oltiin yksin siellä pihalla. Liettualaiset mummot ei ole parhaita mahdollisia koiranomistajia. Ne olevinaan rakastaa meitä, mutta ei tiedä mittään koiranhoidosta. Minä olen varmaan saanut monta pentuetta ja masustani leikattiin kaikenlaisia möykkyjä ja turkkini oli hurjan likainen ja takussa.
Leikkauksen jälkeen pääsin kotihoitoon ja minusta on tullut niin hurjan mukavuudenhaluinen. Osaan antaa hyvänyönsuukon ihmiselle ja nukun siellä jalkojen päällä. En ole vielä ihan onnellinen. Nämä muutokset minun elämässä on vähän stressaavia. Haluaisin vain kovasti sinne pihalle mummon luoksen ystävieni kanssa, mutta kun mummoa ja pihaa ei enää ole.
En voi uskoa, että elämässäni voi vielä olla jotain hyvää. Kotihoidossa minusta alkaa kuoriutua vähän sellainen kuningatar, komentelen muita koira, vaikka tulen niiden kanssa hyvin toimeen jos ei hypi silmille. Tykkään elämänkumppaneistani Taskesta ja Rudiksesta, mutta olen valmis myös ihan omaan kotiin. Sopisin hiljaiseen ja laiskaan kotiin sohvaperunaksi ja hemmotelluksi kuningattareksi.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 350,-