Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

CikisKOTIUTUNUT

Koko: n. 30 cm
Ikä: n. 3-5 vuotta
Sijainti: Liettua

18.11.16

Kivat yhdistyksen henkilöt kävivät moikkaamassa minua kun olen päässyt kotihotelliin Liettuassa. Olivat ihan hämmästyneitä että en olekaan enää yhtään ujo ja stressaantunut.

Olen nykyään todella iloinen, reipas ja aktiivinen pikku kaveri. Asun mukavassa perheessä misää on äiti ja nuori tyttö. Minulla on kaverina toinen koira ja kissa. Tulen hyvin juttuun kaikkien kanssa. Tykkään moikata kaikkia ja rapsutukset on ihan parhaita. Olisin ihan valmis omaan kotiin.


Tuossa ekassa videolla minä vasta saavuin kotihotelliini ja olin hieman hämilläni missä oikein olen.

Toisella videolla yhdistyksen ihmiset tulivat minua moikkaamaan ja halusivat ottaa minusta mittoja jos vaikka saisin uuden kodin Suomesta.

28.9.16

Kuljeskelin maaseudulla ja sitten yksi mummeli sitoi minut koirankoppiin ettei minun tarvitsisi olla ihan kulkuripoika. Mummelin terveys petti, ei voinut enää kävellä, sukulaiset tuli auttamaan ja sanoi että tuo koira on vain haitaksi, ei siitä kukaan halua pitää huolta. Eläinsuojeluyhdistyksen rouvat toivat minut eläinlääkärille leikattavaksi ja rokotettavaksi ja sanoivat, että selvästi en ole ollut oikein missään elämäni aikana. Olin ihan hermona. Toisaalta tosi iloinen siitä, että olen vapaa siitä ketjusta ja minua silitetään, mutta toisaalta ihan villinä ja hermona juoksentelemassa joka paikkaan kun kaikki on ihan uutta. Minun uusi perheeni saa ihanan, kauniin, rakastavan, nuoren koiran, joka varmasti oppii elämään normaalia perhekoiran elämää, mutta heillä pitää olla kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että IHAN kaikki on minulle uutta ja outoa.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-