Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Foxis "Harmaa kettu" KOTIUTUNUT

Koko: n. 40-50 cm
Ikä: n. 2-5 vuotta
Sijainti: Liettua

30.8.16

Tänään minua kävi katsomassa Pet Rescue Finlandin henkilö täällä maaseudulla missä minä olen.
Oli mukavaa kun kävi vieraita kylässä ja hän kuvasi minua ja otti videota jotta näkyisi paremmin millainen olen. Sanoi että on helpompi löytää uusi koti, kun näkee minut tavallaan elävänä, eikä vain valokuvana.

He juttelivan miehen kanssa jonka luona nyt asun ja hän sanoi että ei voi pitää minua täällä maaseudun sirtolapuutarhassa enää. Naapurit eivät tykkää kun täällä on koira, vaikka olenkin super kiltti kaikille, enkä ole mikään hössöttäjä.
Hetken he pohtivat tilannetta niin yks kaks olinkin autossa matkalla Vilnaan hänen kanssaan. Saan asua nyt hänen kotona hänen omien koirien ja kissojen kanssa, kunnes löydän oman kodin.
Hän sanoi että olen todella suloinen, kiltti ja rauhallinen vaikka on minussa vielä nuoren koiran piirteitä.
Koti minun täytyy kuitenkin löytää pian. Tulen hyvin toimeen kissojen ja lasten kanssa.
Autossa matkalla Vilnaan istuin kiltisti paikallani ja katselin ohi kiitäviä maisemia.
Vilnassa minut vietiin heti eläinlääkärille rokotuksiin ja steriloitavaksi.

Nyt vain puuttuu enää se ihan oma koti jotta voin matkata Suomeen.

Olen sellainen ihan tavallinen katukoira.
Kuljeskelin ympäriinsä Vilnan kaupungin lähiöissä, kunnes naapuriston perhe kyllästyi ja otti minut kiinni. Soittelivat ympäri koiratarhoille mutta kun kaikkialla on ihan täyttä. Sanoivat, että voivat pitää minut lokakuuhun asti kunnes muuttavat pois maasta ja sitten minut pitää viedä nukutettavaksi.
Eläinsuojeluyhdistyksestä kävivät minua katsomassa ja vähän kuuntelin kun siinä juttelivat. Kivoja tyyppejä.
Sanoivat toivovansa, että 10 vuoden kuluttua täällä Liettuassa ei olisi yhtään hylättyä koiraa, kun käyvät niin paljon kouluissa puhumassa lapsille löytökoirista ja vastuullisesta lemmikinpidosta. Ettei eläimiä jätettäisi tälleen kaduille eikä sitten uhkailtaisi aina lopettamisella kun ei itse viitsitä etsiä uusia koteja eikä yhtään auttaa. Että ihmiset eivät kanna vastuutaan ollenkaan, vaan tuovat kaikki omat ja naapurin koirat tarhoille välittämättä siitä, että tarhat on ihan täynnä ja vapaaehtoisten aika ei riitä kaikille. Että koiria hylätään metsiin, sidotaan puihin ja bussipysäkeille, ajetaan autolla kauas kotoota ja heitetään kadunreunaan. Että aina oletetaan, että joku muu sitten hoitaa ja jos ei, niin ei se mitään, kunhan se koira ei ole enää omana riesana.
Kuuntelin siinä ihan rauhassa. Ihan hurjasti soittelivat puhelimilla kaikkialle löytääkseen minulle paikkaa.

Tykkään kovasti olla ihmisten kanssa ja olen rauhallinen ja ystävällinen. Toivon kovasti että saisin vielä yhden mahdollisuuden, mutta minulla on aikaa vain lokakuuhun.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-