Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Heraklis Siirtynyt sateenkaarisillalle 2017. Hyvää matkaa!

Koko: n. 50 cm
Ikä: yli 8 vuotta
Sijainti: Liettua

Luonne: kultaa, ystävällinen ja tulee toimeen muiden koirien kanssa

17.11.16

Kävimme moikkaamassa Heraklista tarhalla ja hän oli niin onnellinen uusista vieraista.
Herra Heraklis on todella komea herrasmies ja maailman ystävällisin nallekarhu.
Hänellä on todella komea, matala ja miehekäs ääni ja hän on erittäin kirjakielinen. Herra Heraklis ymmärsi heti, että olemme ulkomailta ja hän artikuloin meille todella selkeästi keskustellessamme. Kun hän meille vastasi kysymykseen sanoi hän erittäin selkeästi Hau hau niin että jokainen kirjain kuului selvästi erikseen =) Emme ole ikinä kuulleet kenenkään puhuvan näin selkeästi.

Herra kaipaa kuitenkin omaan kotiin jossa hän saisi viettää rakastettavaa elämää yhdessä ihmisen kanssa.

10.11.16

Tarhan ihmiset ihan säikähtivät, kun puhelin soi kello 6.00 aamulla ja joku soittaa, että heidän työpaikan ulko-oven edessä makailee rotweileri. Paikan päällä kaikki sitten ymmärsivät, etten ole mikään vihainen vahtikoira, vaan rauhallinen ja ystävällinen vanhempi herrasmies, joka on varmaan heitetty ulos kodista kun ikää on tullut liikaa. Täällä on aika yleistä hylätä koira kun nuoruuden parhaat vuodet on takana.
Olen kiltti kuin kissanpentu, rakastan lenkkeilyä, olen ystävällinen muille koirille. Mitä muuta voi haluta täydelliseltä kotikoiralta? Niin, sitten olen vielä tosi iso ja tosi komea. Vaikka itse sanonkin.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-