Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

"Metsäsissit" Doli ja Mobis ♀ ja ♂ KOTIUTUNEET

Koko: n. 30 cm
Ikä: n. alle 3 vuotta
Sijainti: Liettua

Muuta: samaan kotiin

Luonne: Ujoja mutta uteliaita

25.11.16

Me ollaan nykyää jo paljon rohkeampia kuin silloin aluksi. Tullaan häkin eteen heti moikkaamaan jos joku tulee meitä katsomaan. Onhan meille toki vielä moni asia jännittävää ja ollaan ehkä vähän vakavia, mutta tästä ei voi olla kuin tie ylöspäin. Ehkä joku päivä tiedämme vielä mitä leikkiminenkin on.
Olemme päässeet myös "kampaajalle" ja nyt olemme niin hienon näköisiä että.

Dobis poika

Doli tyttö

11.10.16

Tultiin tarhalle ihan pari viikko sitten.
Ollaan vähän väsyjä ja laihoja. Asuttiin koko kesä siirtolapuutarha-alueen viereisessä metsässä ihan kaksistaan. Ihmiset toivat meille ruokaa ja ihmettelivät mitä pikku karvapörröjä me olemme ja mistä me olemme tulleet ja kuka on meidän omistaja. Näin se meni koko kesä, siellä metsässä asuessa. Nyt kun tuli syksy ja kylmä, niin meitä ruokkineet ihmiset vähän huolestuivat ja toivat meidät tarhalle ettei kuolla kylmään.
Aluksi oltiin vähän ujoja, mutta nyt meillä on lämmin ja syödään ihan hyvin. Meidät on nyt rokotettu ja madotettu mutta sanoi, että vielä menee vähän aikaa ennen kuin meitä vois antaa uusiin koteihin, kun pitää tarkistella meidän terveyttä ja leikkauttaa. Siksi joku koti Suomessa olisi ihan hyvä, niin voitais vähitellen valmistautua matkaan.
Ollaan kovasti kiinnytty toisiimme, niin kotia kyllä haluaisimme etsiä yhdessä. Kun siellä metsässä meillä oli vain toisemme seurana ja lämpönä. Meistä laihoista, ujoista, takkukarvoista voisi tulla ihania, leikkisiä ja kauniita pikkukoiria!


Mikäli olet kiinnostunut meistä, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-/ korvapari