Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SargisKOTIUTUNUT

Koko: n. 30 cm
Ikä: n. 2 vuotta
Sijainti: Liettua

Eksyin Birzain kaupungin markkinoille ja ihmisiä vähän ärsytti kun kuljin siellä itsekseni. Yksi soitti eläinsuojeluyhdistykselle ja sanoi, että ehkä tietää missä minun omistajat on. Omistajilla ei kuulemma ole puhelinta joten eläinsuojeluyhdistyksen porukka ajeli sitten ympäriinsä ja löysi minun kodin. Siellä oli minun koiraäiti verannalla ja ihmisäiti oli vähän pettynyt, kun minut tuotiin takaisin kotiin. Olivat toivoneet, että en löytäisi enää kotiin ja heidän ei tarvisi minusta huolehtia. Siksi eläinsuojeluyhdistyksen väki sitten jutteli niille kärsivällisesti ja sanoi, ehkä heidän ei kannattaisi pitää koiria ollenkaan. Antaisivat meidän uusiin koteihin. Suostuivat sitten ja pääsin koiratarhalle.
Tarha on minulle NIIN iso, kun olen niin pikkuriikkinen. Eläinlääkärillä rokotettiin ja madotettiin ja vedettiin 6 maitohammasta, jotka ei ollut tippunut. Hampaat on vielä vähän vinossa, mutta sanoivat että minusta tulee hieno pikkukoira.
Silmäni ovat vielä surulliset, mutta eläinsuojeluyhdistyksen väkin niin odotttaa sitä päivää, kun näkevät minut iloisena ja villinä pikkuisena omassa, turvallisessa kodissa.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-