Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Leila KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 2017
Koko: n. 50 cm / 14 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, älykäs kiltti neiti

24.5.2019

Tulin tarhalle helmikuussa 2019 kun vihdoin viimeisetkin koirat pelastettiin sellaiselta pihalta, jossa me oltiin vain lisäännytty ja talon rouva ei tiennyt mitä meidän kanssa tekisi. Hän sulki meitä kaikenlaisiin ulkorakennuksiin ja sitoi puihin ja aitoihin kiinni. Rahaa ruokaankaan ei ollut.

Minä ja sisarukseni ollaan kaikki iloisia, älykkäitä, kilttejä ja mukavia koiria. Tulemme toimeen kaikkien kanssa, ihmiset, koirat ja kissat mukaanlukien.

Olen hellä, kontaktia hakeva, utelias, leikkisä, energinen.

Vähitellen kaikki me koiruudet löydetään omat kotimme ja sisaruksieni sopeutuminen on sujunut mainiosti. Luna on Suomessa ja Lana lähtee Suomeen kesällä 2019. Ehkä nyt olisi minun vuoro päästä omaan kotiin?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-