Emme ota vastaan enempää uusia hakemuksia!

3.12.2022

Suuret lepakkomaiset korvat, lempeä katse, iloinen ja tarkkaavainen luonne. Se olen minä Bjornas! Etsin omaa kotia ♥

Päädyin tänne Kaunasin Penkta Kojan isolle ja hälyisälle koiratarhalle isäntäni kuoltua. Historiani on siis paremmin tiedossa, kuin yleensä meidän pelastettujen karvakaverien. Entisenä kotikoirana tottuminen tarhan oloihin on aivan erityisen vaikeaa. Kaipaisin jo kovasti omaan kotiin, koska olen todellinen family man!

Olen nuori kaveri ja ranskanbulldoggimaiseen tapaan olen seurallinen, iloinen, reipas ja ystävällinen perhekoira. Rakastan kaikkia ihmisiä ja lapsia erittäin paljon. Olen vanttera voimapussi ja nautin suuresti kävelyistä. Ihmisen huomio on minulle kaikki kaikessa. Turhamainenkin puoli minusta löytyy. Olen nautiskelija ja rakastan kietoutua käärölle ja vain pötköttää ja ottaa silityksiä vastaan.  

Koska olen sosiaalinen koira, tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Katseestakin sen huomaa, olen rakkautta täynnä! Hartain toiveeni olisi päästä taas kotikoiraksi, koska kotiympäristössä olen elementissäni. Kukapa ei olisi?

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.