Etusivu / Adoptio / Enkelit / Delis

3.4.2022

Olen kuulemma NIIN KAUNIS koira.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 11.2022. Hyvää matkaa!

Minut tuotiin lopetettavaksi, varmaan kyllästyivät siihen, kun pienestä pennusta kasvoikin oikea koira, energinen, iloinen, osallistuva. Minulla on onni, kun saan asua Vilnassa kotihotellissa, jossa tulen hyvin toimeen toisten kissojen ja koirien kanssa. Kuljen remmissä, olen sisäsiisti ja tosi siisti. Tiedän, että kenkiä ei saa syödä ja ihmistä pitää odottaa kotona hiljaa ja kiltisti. Energiaa minulla on vaikka muille jakaa, tarvitsen kunnon lenkkejä ja jotain tekemistä, haluan osallistua kaikkeen ja olen ihan yliystävällinen.

Lisää uutisia

Nämä kivat tytöt Suomesta tulivat taas moikkaamaan ja olivat taas kovasti ihastuneita minuun. He eivät ollenkaan lakanneet silittämästä kiiltävää turkkiani ja minun piti pussailla heitä koko ajan.
Olivat vaan kovasti pieniä tyttöjä ja heillä oli välillä vaikeuksia roikkua hihnassa, kun minähän olen välillä vähän villi, kun innostun ja kukaan ei ehdi kouluttamaan minua remmissä kulkemiseen. Joillekin koirille yritän uhittelella, mutta kotihoidossa asuin kahden muun koiran kanssa ihan kiltisti.

Siis tarvitsen koulutusta remmissä kulkemiseen ja muiden koirien ohittamiseen. Sehän on ihan tavallista koirankoulutusta! Pääasia on, että rakastan ihmisiä ja olen komea nallekarhu. Häkissä minulla ei ole tilaa, tarvitsen oman kodin ihan heti.

Lisää uutisia

Tänään oli kiva päivä! Pääsin matkustamaan autolla pitkästä aikaa ja tykkään siitä ihan tosi, tosi paljon.
Käytiin ministeriössä hakemassa minulle oma passi, millä saan matkustaa Suomeen. Passia odotellessa käytiin lähialueella kävelyllä ja en hötkyillyt yhtään ja kävelin hihnassakin tosi nätisti.
Kaikki sanovat minua nallekarhuksi ja sitähän minä aikalailla olenkin. Olen pehmeä, iso ja tykkään halailuista.