Etusivu / Adoptio / Enkelit / France

5.4.2022

Olen ihmisrakas, rauhallinen, viisas, älykäs, helppo, hauska elinkumppani. Etsitkö sellaista?

Siirtynyt sateenkaarisillalle 09/2021. Hyvää matkaa!

Täällä pikkukylässä, josta minut haettiin turvaan, kaikki tietävät kaikkien asiat. Minä ilmestyin kuin tyhjästä pentuni kanssa, en ollut kenenkään paikallisen koira. Se on merkki siitä, että joku halusi päästä minusta eroon ja ajoi minut toisesta kylästä tänne ja päästi vapaaksi pellolle. Sitä tapahtuu.

Joku kyläläinen otti pentuni, onhan nuorille ja terveille pikkukoirille paljon kysyntää ja laittoi minut kiertoon, kunnes päädyin tarhalle. Näin meitä pikkukoiria heitellään paikasta toiseen. Ei voi kuin toivoa, että pentuni pääsi hyvään kotiin. Todennäköisesti ei.

Minä olen nyt tarhan vapaaehtoisen kotihoidossa. Vapaaehtoisella on ollut kotihoidossa varmaan sata koiraa. Ainakin. Hän on ihana, isosydäminen nainen, joka käyttää vapaa-aikansa koirien ja puutarhan hoitoon. Puutarha kukoistaa ja niin myös me koirat. Nainen saa ujoimmankin hoitokoiran avautumaan ja luottamaan ihmiseen. Naisella on mahtava koirakokemus. Kun hän sanoo, että minä olen UPEA koira, siinä ei ole kysymysmerkkiä. Hoitajani on ihan rakastunut luonteeseeni.