22.1.2023

Hei, olen Laila, ihana virkeä seniorileidi, joka vielä unelmoi rakastavasta loppuelämän kodista ♥

Kuulumisia 22.1.2023

Minua onni potkaisi ja pääsin Suomeen omaan kotiin joulukuussa 2022. Valitettavasti omistajani ei kuitenkaan voi pitää minua vaikean allergian takia. Niinpä etsin nyt uutta kotia kotihoidosta käsin.

Olen mitä ihanin seniorirouva. Iästäni huolimatta olen melko aktiivinen ja tykkään käydä lenkillä. Pidän kaikista ihmisistä, myös niistä pienistä, ja tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Korkeasta iästäni huolimatta toivon, että minulle löytyisi vielä se ihan oikea loppuelämäni koti. Voisiko se olla sinun luonasi?

Tarhalla ollessani

Valitettavasti omistajani menehtyi kaksi vuotta sitten, eikä kukaan sukulainen halunnut huolehtia minusta. Niinpä päädyin tänne Vilnaan, SOS Gyvunain tarhalle.

Nykyiset hoitajani kehuvat minua täydelliseksi seniorirouvaksi. Olen rauhallinen ja siisti. Odotan aina kärsivällisesti, että pääsen ulos. En tee koskaan tarpeitani sisätiloihin. Osaan myös kulkea todella hienosti hihnassa. Olen aina todella ystävällinen muille lajitovereilleni, ja sanomattakin on selvää, että sama pätee kaikkien ihmisten kanssa. Kyllä minussa silti virtaa riittää vielä, katsopa videoni, niin näet itse.

Olen joutunut olemaan täällä tarhalla jo kaksi pitkää vuotta, vaikka ainoa jäljellä oleva unelmani on saada viettää loppuelämäni rakastettuna kotikoirana. Voisitko sinä olla se ystävällinen ihminen, joka haluaisi sen minulle tarjota? Saat vastalahjaksi kaiken rakkauteni ja kiintymykseni ♥