Etusivu / Adoptio / Enkelit / Lardis nyk. Tomas

15.3.2022

Älä katso ikääni, minusta saat mitä ihanimman perheen ystävän.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 06.2022. Hyvää matkaa!

Olen ollut tarhalla kesäkuusta lähtien. Olenkohan liian vanha paikallisille adoptioperheille? Olen aina valmis leikkimään palloilla ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja eläinten kanssa. Olen oikea energiapakkaus ja hyvänmielen koira.

Omistajani asunnossa oli tulipalo ja jouduin lähtemään tarhalle pikavauhtia. Koirat ovat mahtavia, sanon itsekin, koska en muistele menneitä enkä murehdi palanutta kotiani ja menetettyä omistajaani. Elän tätä hetkeä ja olen onnellinen. 

Lisää uutisia

Hups vaan ja olinkin Suomessa.
Minä reipas matkaaja saavuin Suomeen ja pääsin esittelemään itseäni löytöeläinpäiville 7.3.2020. Jos joku sanoo, että se on liian rankkaa juuri tarhalta tulleelle koiralle, niin minä sanon, että puppua.
Oli ihan superkivaa, kun sain esitellä kuinka hienosti osaan leikkiä pallolla ja ottaa koppeja ja rapsuttajia riitti ihan koko ajan. Mikä voisikaan olla parempaa.

Tapasin tapahtumassa paljon koiria ja moikkailimme rennosti ohimennen tai kävinne heittämässä nuuskaisuterkkuja. Joskus joku korotti vähän ääntä, mutta nekin meni nopeasti ohi.

Tapahtumasta pääsinkin sitten kotihoitoon ja täällä nyt sitten olen kotia etsimässä.
Meitä on kolme kaverusta (poikia) samassa talossa, yksi kissa ja hienosti menee. Minä touhottelen kovasti ja olen kaikessa mukana. Osaan toki välillä rauhoittua sohvallekin ja nauttia unista tai rapsutuksista, mutta parasta on kuitenkin touhuaminen.
Minusta tulisi superhyvä kaveri jollekin, joka rakastaa luonnossa liikkumista. Ulkoilu on tosi kivaa ja nuuskittavaa on paljon.
Ja tietty, jos uusi kotini olisi täynnä palloja ja vinkuleluja, niin vielä parempaa.

Jos etsit kaveria, joka mielellään puuhailee kanssasi ja jonka kanssa voi heitellä palloa, niin tässä mä olen ja älä pelästy arvioitua ikääni, kukaan ei usko että olisin syntynyt 2012. Kaikki sanovat että olen aivan varmasti nuorempi, mutta kuka tietää?

Minun kanssa voisi harrastaa vaikka nenätyöskentelyäkin. Katsopa vaikka!!