Etusivu / Adoptio / Enkelit / Maskis nyk. Max

4.4.2022

Minusta tulee kiva koira, vaikka olen pelästynyt ja pelkään ihmisen kättä vähän, olen kiltti ja nöyrä enkä pikkuisenkaan aggressiivinen.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 10.2020. Hyvää matkaa!

Se oli ihan kauhea naru, jolla minut tuotiin tarhalle. Se naru kertoi paljon omistajistani. Sanoivat, että elleivät ota minua tarhalle, niin ampuvat minut. Puhelimessa sanoivat, että heidän poikansa oli tuonut minut heille, eivätkä he tarvinneet koiraa. Kun toivat minut tarhalle, sanoivat, että olivat tuoneet minut kotiin, kun olin pentu ja minusta oli kasvanut liian iso. Kukaan ei siis tiedä kumpi näistä valheesta on totta. Totta on ainoastaan se, että nämä minun omistajat olivat tosi iloisia, kun saivat minut jätettyä tarhalle.

Eivät nämä tädit oikein kestäneet kuulla taas tuollaisia uhkauksia, että nuori, suloinen koira ammutaan vaan, koska on tarpeeton omistajilleen.

Sain uuden, hienon kaulapannan, jotka jotkut suomalaiset olivat kuulemma lahjoittaneet minunlaisiani hylättyjä koiria varten. Sitten saan mahani täyteen suomalaista koiranruokaa. Kyllä se tästä pian alkaa uusi, parempi koiranelämäni.