22.8.2022

Hei, olen Mazis, suloinen ja kiltti senioriherra vailla rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Päivitys kotihoidosta 22.8.2022

Minä, Mazis, äärimmäisen ihmisrakas pikkukoira olin aina ensimmäisenä vastassa kun ihmiset tulivat tarhalle. Koko ajan olin mukana kaikissa touhuissa, ja saatoin katseellani poistuvat autot, joten nyt riitti. Vihdoinkin pääsin Suomeen etsimään sitä ihan omaa ihmistäni, jolta saisin varauksettoman huomion ja rakkauden.

Veljeni on löytänyt jo oman kodin Suomesta, joten toivon, että minutkin huomattaisi vihdoin. Kaikki tarhalla käyneet PRF:n vapaaehtoiset ovat poikkeuksetta rakastuneet minuun. Käythän katsomassa videoni, jotta saat edes hieman käsitystä siitä miten suloinen seniori olen. Lisää tietoa saat kotihoitajaltani, joten älä epäröi kysyä ♥

Päivitys 23.6.2022

Olemme olleet veljeni kanssa täällä entisillä omilla tiluksillamme, nykyisellä uudella Mazas Draugasin tarhalla jo monta kuukautta odottamassa adoptiohakemuksia, mutta niitä ei ole tullut. PRF:n vapaaehtoiset kävivät täällä kesäkuun alussa talkoissa, ja tapasivat mm. minut ja veljeni. Jopa tätä kirjoittava henkilö tutustui meihin, ja ihastui meihin molempiin.

Nykyisin täällä vilisee koiria ja ihmisiä ympärillä joka päivä. Olen jo tottunut kaikkiin, niin ihmisiin kuin koiriinkin. Ja olen oppinut luottamaan heihin. Iästäni huolimatta olen edellen oikein virkeä. Saisinko tulla sulostuttamaan sinun elämääsi? En pyydä paljon, vain rakkautta ja oman pehmoisen pedin. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos sinulla on jo toinen ystävällinen koira.

31.1.2022

Entinen omistajamme myi talon maaseudulla, joka oli meidän kotimme ja pihapiirimme, ja jätti meidät jälkeensä. Emme varmaan sopineet hänen uuteen elämäänsä. Onneksemme pääsimme tänne Mazas Draugaksen tarhalle turvaan etsimään uutta kotia.

Luonteeltani olen hieman rauhallisempi kuin veljeni Vynupis, mutta olemme molemmat suloisia, kilttejä ja ystävällisiä koiria. Olen jo 10-vuotias, mutta silti täynnä elämäniloa ja riittävästi energiaa.

Sopisin oikein hyvin kaveriksi ihmiselle, joka ei halua liian energistä koiraa. Minusta saat mitä suloisimman ja kilteimmän ystävän, joka mielellään viettää yhteistä aikaa niin kävelylenkeillä kuin sohvallakin.

Unelmoin löytäväni vielä ikioman kodin jossa saisin viettää loppuelämäni. Olisiko sinulla tarjota tällainen rakastava koti minulle ♥