21.11.2022

Hei, olen todella suloinen, ystävällinen ja rakastava seniorileidi, joka odottaa ikiomaa ihmistään ja paikkaa sohvalla siinä vieressä ♥

Minut löydettiin makaamasta ojassa, jossa oli vettä. Olin märkä, kylmettynyt, ja turkkini oli yhtä paakkua, takkua ja likaa. Silti minulle yritettiin löytää lain vaatimat kaksi viikkoa huoltajaa, joka olisi minua kaivannut. Tosiasiahan on se, että jos minulla olisi ollut edes yksi rakastava ihminen, en olisi ollut siinä jamassa.

Onnekseni siis koitui laupias samarialainen, joka löysi minut ja toi tänne Penkta Kojan tarhalle, jossa saan odottaa uutta mahdollisuutta elämässäni. Tämä ei ole mikän viiden tähden hotelli, mutta täällä minusta pidetään huolta, ja mm. turkkini leikattiin, koska se aiheutti minulle pelkkää kurjuuttaa hoitamattomana.

Olen osoittautunut todella suloiseksi ja rauhalliseksi luonteeksi. Olenhan rakastava ja ystävällinen kaikille ihmisille. Minulle sopisi erittäin hyvin rooli ihmisen parhaana ystävä, joka vain istuisi huoltajansa vieressä sohvalla, ja ennen kaikkea olisi silitetty ja rakastettu. Toki tykkään edelleen myös käydä kävelylenkeillä, mutten tarvitse mitään sen kummempia aktivointeja. Kaiken lisäksi tulen oikein mainiosti toimeen myös muiden koirien kanssa.

Löytyisikö siitä sinun sohvan nurkastasi vielä minulle sopiva paikka? Olisi aivan ihanaa saada vielä tuntea se, millaista on olla rakastettu kotikoira ja perheenjäsen, jonka ei tarvitse viettää öitään kylmässä sellissä. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.