21.11.2022

Hei, olen todella suloinen, ystävällinen ja rakastava seniorileidi, joka odottaa ikiomaa ihmistään ja paikkaa sohvalla siinä vieressä ♥

Minut löydettiin makaamasta ojassa, jossa oli vettä. Olin märkä, kylmettynyt, ja turkkini oli yhtä paakkua, takkua ja likaa. Silti minulle yritettiin löytää lain vaatimat kaksi viikkoa huoltajaa, joka olisi minua kaivannut. Tosiasiahan on se, että jos minulla olisi ollut edes yksi rakastava ihminen, en olisi ollut siinä jamassa.

Onnekseni siis koitui laupias samarialainen, joka löysi minut ja toi tänne Penkta Kojan tarhalle, jossa saan odottaa uutta mahdollisuutta elämässäni. Tämä ei ole mikän viiden tähden hotelli, mutta täällä minusta pidetään huolta, ja mm. turkkini leikattiin, koska se aiheutti minulle pelkkää kurjuuttaa hoitamattomana.

Olen osoittautunut todella suloiseksi ja rauhalliseksi luonteeksi. Olenhan rakastava ja ystävällinen kaikille ihmisille. Minulle sopisi erittäin hyvin rooli ihmisen parhaana ystävä, joka vain istuisi huoltajansa vieressä sohvalla, ja ennen kaikkea olisi silitetty ja rakastettu. Toki tykkään edelleen myös käydä kävelylenkeillä, mutten tarvitse mitään sen kummempia aktivointeja. Kaiken lisäksi tulen oikein mainiosti toimeen myös muiden koirien kanssa.

Löytyisikö siitä sinun sohvan nurkastasi vielä minulle sopiva paikka? Olisi aivan ihanaa saada vielä tuntea se, millaista on olla rakastettu kotikoira ja perheenjäsen, jonka ei tarvitse viettää öitään kylmässä sellissä ♥