17.11.2022

Hei, olen erittäin suloinen, rauhallinen ja kiltti pieni senioriherra Perlas. Rakastan kaikkia, joten nyt toivoisin vain löytäväni loppuelämän kodin, jossa minäkin saisin kokea rakkautta ♥

Minut löydettiin kadulta vaeltelemasta yksinäni. Kaksi viikkoa yritettiin kaikin keinoin etsiä ihmistä, joka olisi minua kaivannut. Aika kului, eikä kenestäkään kuulunut mitään. Näin päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle odottamaan uutta mahdollisuutta.

Iältäni olen jo seniori, mutten suinkaan mikään kärttyisä pappa, vaan erittäin suloinen ja rauhallinen. Tykkään edelleen lähteä kävelylenkeille, mutta jos minulta kysyt, niin kaikista eniten nautin ihmisen huomiosta ja pehmeästä sängystä. Tulen myös toimeen muiden koirien kanssa.

Vaikka olenkin ystävällinen niin aikuisille, lapsille kuin tosille lajitovereillenikin, sopisin parhaiten ystäväksi toiselle seniorille, joka viettää rauhallista elämää ja tykkää katsella telkkaria iltaisin. Tulisin mielelläni siihen viereen sohvalle samalla helliteltäväksi.

Voisitko toteuttaa vielä toiveeni saada kokea miltä tuntuu olla rakastettu perheenjäsen, ja miltä tuntuu pehmoinen peti kovan betonilattian sijaan. Odotan täällä hakemustasi ♥