9.8.2022

Hei, olen Rafas, salonkikelpoinen herrasmies, jonka kohdalla todellakin pätee sanonta ”ikä on vain numero”. Haaveilen rakastavasta loppuelämän kodista ♥

Olen elänyt ketjussa koko ikäni. Edes yhtä kertaa minua ei päästetty irti ketjusta. Kukaan ei ole liioin silittänyt tai paijannut minua. En ollut koskaan saanut juosta sen jälkeen, kun olin pentu. Olin aina samassa paikassa. Lopulta ihmiset alkoivat kirjoittaa valituksia niistä kauheista olosuhteista, joissa asuin. Viranomaiset ei välittäneet siitä (tämä on tavallista Liettuassa). Mutta uuden lain ansiosta, jonka mukaan kaikki lemmikit on oltava mikrosirutettuja, viranomaiset määräsivät omistajani mikrosiruttamaan minut ja rokottamaan raivotautia vastaan. Hän ei halunnut maksaa siitä, joten hän soitti tarhalle.

En ollut koskaan aiemmin saanut tutustua muihin koiriin, mutta tänne tarhalle tultuani pääsin tapaamaan joitain koiria rannalla, ja tutustuin myös tarhan omistajan koiriin. Käyttäydyin heidän kanssaan uskomattoman hyvin. Kaikkien on vaikea uskoa, että koira, joka on elänyt kuten minä, käyttäytyy niin hyvin. Olen sosiaalinen, erittäin ystävällinen ihmisille samoin kuin muille koirille, enkä pelkää. Kävimme kahvilassa, ja näytti siltä kuin minulla olisi ollut tapana käydä tällaisissa paikoissa ennenkin. Olen todella hieno hauveli ja henkisesti vahva.

Kaikki lapset, joita olen tähän mennessä tavannut, olivat 8–12-vuotiaita ja olin heille hyvin hellä. En tiedä miten suhtautuisin vauvoihin, kun heitä en ole tavannut. Mutta hoitajani uskovat, että tulisin toimeen kenen tahansa kanssa.

Ikäni on vain arvio, koska aiempi omistajani ei muista sitä tarkasti. Olen kuitenkin vielä erittäin reipas ja salonkikelpoinen herra. Katso videoni, niin näet, että tarvittaessa pistän vielä leikiksi muiden koirien kanssa. Suurin unelmani on päästä viettämään loppuelämäni rakastettuna kotikoirana. Voisitko sinä toteuttaa sen? ♥