21.12.2022

Hei, olen Reksis, rauhallinen, kaikkia rakastava ja kaiken lisäksi siisti senioriherra. Rakastan ihmisen huomiota yli kaiken, joten minusta saat halikaverin vailla vertaa ♥

Minulla oli rakastava koti ja ihminen, kunnes hän menehtyi. Kukaan omaisista ei tietenkään halunnut pitää huolta minusta, joten päädyin tänne Penka Kojan meluisalle ja täydelle tarhalle odottamaan uutta mahdollisuutta.

Hoitajani täällä tarhalla kuvailevat minua erittäin hyväksi hauveliksi. Olenhan rauhallinen, siisti, ja kohtelias. Kaiken lisäksi tulen hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa, olen jopa alistuvainen. Tykkään aina lähteä kävelylenkeille, kun siihen vain tulee mahdollisuus. Ihmisten huomio, silitykset ja masurapsutukset on kuitenkin parasta mitä tiedän.

Olen pohjimmiltani rauhallinen hauveli, joten sovellun hyvin samankaltaista elämäntapaa viettäville ihmisille perheenjäseneksi. Mutta koska rakastan lapsia, sovin myös lapsiperheeseen, kunhan meno ei ole liian riehakasta tällaiselle jo seniori-ikään ehtineelle. Siellä voi toki olla myös muita lemmikkejä.

Voisiko sinun sydämestäsi ja kodistasi löytyä vielä minun kokoinen palanen, niin ettei minun tarvitsisi viettää loppuelämääni täällä meluisalla tarhalla? ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.