1.4.2022

Stounas, sopivasti aikuinen herrasmies tässä tervehtii Suomesta käsin.

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. No, en kuulunut siihen ryhmään, mutta näin varttuneempana koen silti silti saaneeni lottovoiton, kun pääsin 11.3 Suomeen kotihoitoon Penkta Kojan tarhalta. Tarhalla olin kyllä turvassa ja minusta pidettiin huolta. Siellä kuitenkin tuumittiin, että saisin helpommin oman rakastavan kodin Suomesta käsin, kunhan hieman ensin opettelen kotikoiran taitoja.

Minusta on kuoriutunut varsinainen teini, rakastan muiden koirien kanssa leikkimistä ja koirapuistossa menee helposti pari tuntia juosten ja peuhaten. Kotioloissa olen rakastavainen ja kiltti. Vähän tulee vahdittua noita naapureiden ääniä, joten pikkuinen varoitus kerrostalossa asujille. Olen oppinut sisäsiistiksi nopeasti ja kotihoidossa asun toisen poikakoiran kanssa ja yhteiselo sujuu hyvin. Terveyteni on hyvä, paitsi että minulta puuttuu tosi paljon hampaita. Mutta me koirat pärjätään ilman tekareita vähillä hampaillakin. Pääasia on se, että suu on terve.

Jos kaipaat virkeää ja viriiliä koirakaveria vierellesi, joka osaa myös ottaa rennosti, voisin olla tuleva paras ystäväsi ♥

https://www.youtube.com/shorts/0Gin1y5SOuA

https://www.youtube.com/shorts/Clg0d02xjcA