Etusivu / Adoptio / Enkelit / Timonas nyk. Timba

4.4.2022

Olen iso sylivauva ja näytän kiintymystäni kaikille ihmisille. Tykkään myös muista koirista. Olen sellainen karvainen paketti rakkautta.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 5/2020. Hyvää matkaa!

Minut löydetiin äitini kanssa kuljeskelemassa kaduilta. Äiti löysi jo kodin, minä vielä odotan. Kun nämä kiltit suomalaiset tytöt tuli tarhalle, niin liimauduin kiinni häkkiin kahdella jalalla seisten enkä rauhoittunut ollenkaan. Niin kovasti halusin tulla huomatuksi.

Lisää uutisia

Olen ollut tarhalla jo ihan liian kauan ja kukaan täällä ei minua halua, olen kaiketi liian kiltti enkä kunnon vahtikoira, joka sopisi pihalle haukkumaan.
Minulla oli jalassa paise mikä tuli, kun tikunpalanen oli mennyt ihon alle ja tulehtunut. Sain vielä kennelyskänkin, mutta nyt on kaikki hoidettu ja olet terve kuin pukki.

Rakastan ihmisiä todella paljon ja osaan olla hienosti myös muiden koirien kanssa. Täällä tarhallakin asun aina samassa häkissä jonkun toisen kotia etsivän ystävän kanssa.
Olen vielä nuori ja opin varmasti ihan mitä vain, kun minulla vain olisi joku, joka näyttäisi ja kertoisi, mitä minun tulisi tehdä.

Autolla en tykkää vielä kauheasti matkustaa, koska aina kun sinne joudun on määränpäänä ollut eläinlääkäriasema. Jos menisimme jonnekin kivaan paikkaan, voisi autolla matkustamisestakin tulla ihan mukavaa.

Lisää uutisia

Yhdistyksen ihmiset päättivät, että minä en enää kuulu tarhalle, vaan saan tulla Suomeen, vaikka minulla ei vielä omaa kotia olekaan.
Heidän mielestä olen ihastuttava ja valloittava koiruus. Rakastan kaikki ihmisiä, toisia koiria, lapsia ja muitakin eläimiä. Tulen toimeen kaikkien kanssa.
Matkustan Suomeen 30.7.2016 ja pääsen kuulemma kotihotelliin asumaan siksi aikaa, kunnes saan oman kodin. Minun ei siis tarvitse olla enää häkissä ja saan vihdoin tietää, millaista on oikea kotielämä.

Vaikka pääsenkin pois tarhalta, niin haluaisin kovasti saada sen loppuelämän kodin, jossa voisin asua omien ihmisteni kanssa aina ja ikuisesti, eikä minun tarvitsisi muuttaa kokoajan eri paikkoihin.