27.4.2022

Hei, olen Tokata, hieman ujo, mutta todella kiltti söpöläinen vailla omaa rakastavaa kotia ♥

Päädyin tänne tarhalle, kun iäkäs omistajani muutti maalta kaupunkiin. Minulle tämä oli vapautus ketjusta, joka kaulassani jouduin koppiini kiinnitettynä elämään siihen asti.

Tästä aiemmasta elämäntilanteestani johtuen en ole kohdannut elämässäni montaa ihmistä saati uusia paikkoja ja tilanteita. Luonnollisesti siksi kaikki uusi jännittää aluksi. Mutta kanssani on kuitenkin helppo ystävystyä, enkä ole koskaan osoittanut minkäänlaista aggressiivisuutta. Myös käynnit eläinlääkärillä on onnistuneet oikein mallikkaasti. Tulen myös toimeen erittäin hyvin muiden koirien kanssa, ja lisäksi osaan jo kävellä hihnassa kuin vanha tekijä. Rakkaudella ja kärsivällisyydellä sekä positiivisella vahvistamisella uskon oppivani lähestulkoon mitä vain.

Sopisin parhaiten maaseudulle kauas kaupungin vilinästä ja hälinästä, maalaistyttö kun olen. Uskoisin kotiutumistani edistävän huomattavasti, jos uudessa kodissani odottaisi minua kiltti koira, joka opettaisi kotikoiran elämän taitoja.

Voisitko sinä tarjota minulle uuden alun rakastavassa kodissa siellä Suomessa? Saat minusta kiitollisen ja uskollisen ikuisen ystävän ♥