Etusivu / Adoptio / Enkelit / Vidas nyk. Pyry

4.4.2022

Hei kaikki, minä olen Vidas, hieno, iso, noin 50 cm korkea, reipas karvaturri.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 2018. Hyvää matkaa!

Kun Pet Rescue tuli minua katsomaan talolle, meillä oli juuri ruoka-aika. Kaikki kaverini söivät hullunlailla, mutta minä, kun huomasin tulijat halusin ehdottomasti kiinnittää heidän huomionsa. Hyörin ja pyörin kopissani kunnes JES! Minut nähtiin.
Olen todella reipas ja aktiivinen liikkuja iästäni huolimatta. Löytöeläintalolla olen ollut jo 4 vuotta, kun täällä kaikki pitävät minua liian isona. Haluaisin ehdottomasti päästä jo omaan kotiin. Pidän paljon ulkoilusta ja opin nopeasti uusia asioita. Haluan ehdottomasti antaa kaiken huomioni ihmiselleni. Eläintalolla olen saanut nimityksen ”lellikki”, kun rakastan kaikkia!

Haluaisin uudeksi omistajakseni touhukkaan perheen, joka rakastaa ulkoilua ja ottaa minut mukaan kaikenlaisiin seikkailuihin. Rakastan automatkoja ja opin todella nopeasti erilaisia temppuja. Osaan jo istua ja antaa tassua.
Minun seurassani on vaikea olla surullinen. Hypin, pyörin, kierin puhtaassa lumessa ja tuijotan sinua lumoutuneena. Minusta ihan kaikki on vaan niin kivaa! Innoissani vedän kyllä hihnassa, mutta ei mikään ihme, kun nyt vietän suurimman osan päivääni yksin häkissä.
Kunhan pääsen kunnon lenkeille ja sanot, miten minun pitää kulkea, minusta tulee hieno herrasmies. En ole kuitenkaan mikään kovis. Eläinlääkärillä teeskentelen mielelläni ihan pientä koiraa ja kiipeän syliisi.
Mikään ei ole ihanampaa kuin ihmisen seura!

Lisää uutisia

Jee!! Saavuin Vilnasta Helsinkiläiseen kotihotelliin tänään ja minua odotti ihana pariskunta, jonka luona saan asustella ennen sitä ihan omaa kotia.Tämä uusi asumismuoto, uusi ympäristö, hajut ja tavat ovat kyllä hieman jännittäviä ja olen hieman varovainen. Sohva oli kyllä erittäin mieluinen tuttavuus ja parkkeerasin itseni sinne. Tästä tämä uusi elämä alkaa.

Lisää uutisia

Kävimme tänään Vidaksen kanssa eläinlääkärillä.
Herra oli alkanut aristamaan matkan jälkeen alaselkää ja oli hieman apaattisella mielellä. Lääkärissä kaikki sujui hienosti ja Vidas sai paljon kehuja, kuinka hän käyttäytyy kauniisti ja on niin kiltti. Selästä ei onneksi löytynyt mitään vakavaa ja saatiin kipulääkekuuri. Matkalla takaisin kotihotellille Herra alkoi jo reipastua, kun lääke alkoi vaikuttaa. Uskomme, että Vidas toipuu erittäin hyvin.

Lisää uutisia

Tänään tuli etteeni iso vaihe elämässäni, muutin ihan omaan kotiin Lohjalle.
Perhe oli minusta niiiin oloinen ja sain heti herkkuja maisteltavaksi. Seuranani on kissa ja pihalla asuu kaksi lammasta, joiden perässä oli kivaa juosta. Poni Bansekin kuuluu tähän talouteen.

Haikeaa oli jättää kotihotellini ihmiset, mutta onneksi he tietävät, että nyt minulla on kaikki hyvin.

Lisää uutisia

Heippa kaikki, minulle kuuluu oikein hyvää ja viihdyn erittäin hyvin uudessa kodissani perheeni kanssa. Sanovat kyllä, että minusta on kuoriutunut ihan eri koira kuin mitä olin silloin alkuun.
Olen todella reipas ja selkäkivut eivät vaivaa minua enää yhtään. Lampaitakin jahtaan nykyään kuulemma jopa hieman liian innokkaasti! Mutta ne vaan ovat niin kivoja. Touhotamme yhdessä kaikenlaista ja en kuulemma vaikuta yhtään 8-vuotiaalta herralta, vaan pikemminkin teinipojalta.