Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tate Ozka (Täti Vuohi) ♀ leikattu Kotiutunut

Koko: alle 40 cm
Iskä: arviolta yli 8 vuotta
Sijainti: Liettua/ Lese

Luonne: iloinen ja kiltti seniori

3.2.18

Terkkuja täältä tarhalta. Minulla menee elämä täällä samaa rataa ja kovasti odottelen vielä omaa kotia. Tiedän ettei kaikki halua koiraa, joka ei tykkää muista koirista vaan viihtyy enemmän itsekseen, mutta kyllähän jokaiselle on olemassa se oma perhe ja juuri sinun lainen koti, eikö niin?

Minä olen muuten tosi kiva seniorilady ja naatiskelen kovasti ihmisten kanssa olemisesta.
Mistä sitä tietää, vaikka minäkin vielä jonain päivänä tykkäisinkin toisista koirista, kun täältä tarhan melusta ja stressistä pääsisi pois. Olisi kuitenkin hyvä, että perheeni osaisi rauhassa totuttaa minua muihin koiriin, jos siihen on tarvetta. Minä kyllä viihdyn ihan vain ihmistenkin seurassa.

25.3.17

Minun menneisyydestä kukaan ei tiedä yhtään mitään. Olin aika heikossa kunnossa, mun minut löydettiin siirtolapuutarha-alueelta. Siitä on jo pari vuotta.
Tarha on nyt kotini, katso miten lihava ja iloinen olen nyt! Olen tosi hassun näköinen, siksi kutsuivat minua Täti Vuoheksi. Olen KILTTI seniori ja jos minun kanssa kulkisit ympäri kyliä, niin kyllä naapureita naurattaisi. Ajattelepa sitä iloa!
Muut koirat on varmaan ihan kivoja, mutta minä viihdyn ehdottomasti itseksekseni vain oman ihmiseni kanssa.

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla vaikka mitä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata eikä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti. Seniorikoiran hoitoon menee varmasti enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet. Harkitse tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan? Jos vastaus on kyllä, seniorikoirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä - kunnon levosta, rauhasta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 380,-