Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Beke ♀ leikattu VARATTU

Emme ota enää uusia hakemuksia vastaan ❤️

Syntymäaika / Ikä arvio: 07.2018
Koko: n. 35 cm, 8,5 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Linksmosios Pedutes

Luonne: introvertti tarkkailija

19.11.2020

Olen ollut tarhalla jo vuoden ja eivät ne ole minusta vieläkään saanut väännettyä mitään kaikille iloista hännänheiluttajaa. Pitääkö kaikkien olla sellaisia? Syliin hyppääviä kuolanaamoja? Minä en ole sellainen.

Tarhan porukat sanovat minulle, että jos haluan löytää oman kodin ja päästä pois tarhalta, voisin edes vähän heiluttaa häntää ja näyttää söpönaamaa perheille, jotka tulevat tänne tarhalle etsimään uutta lemmikkiä itselleen. En saisi mennä koirankoppiin mököttämään kun niitä uusia ihmisiä tulee tänne. En välitä. Olen sellainen kuin olen ja jos en kelpaa tällaisena istun sitten koiran kopissa.

Olen minä aika paljon parempi kuin silloin kun tulin tänne tarhalle, maaseudun perheestä joille kävin tarpeettomaksi koiraksi. Kun tulin tänne tarhalle ja olin jo tiineenä, puolustaen minua ja tulevia pentujani koko maailmalta. Puolustusmekanismit jäi päälle aika pitkäksi aikaa. Sitten vähitellen aloin tykätä minua hoitavista ihmisistä. Mutta vain heistä.

Minun käytöstäni ja olemustani on kyllä täällä tarhalla pohdittu ja pähkäilty koirapsykologia kirjoja tutkien. Minä kuljen lenkeillä, kaupungeilla, kahviloissa pää pystyssä ja häntä viuhkana, ihan onnellisen näköisenä koirana. Kun tulen tarhalle, sulkeudun. Häntä alas, omaan taloon mököttämään. Ulkona minua voi koskea, sisällä ei. Autistinen koira? Introvertti? Arka vai vain väärä ympäristö?

Tarhalla ollaan ihan vakuuttuneita, että tämä meteli ja hälinä ja monet ihmiset eivät sovi minulle. Minusta voisi kuoriutua ihana koira rauhallisemmassa perheessä. Rakastan minua hoitavia ihmisiä, he voivat vaikka laittaa korvani solmuun. Muut ihmiset, pysyköön poissa.

Kissat ovat ystäviäni, en välitä heistä. Voisin asua kissojen kanssa. Ihan hurjan hauska juttu on, että RAKASTAN isoja koiria. Olen ihan kuin isojen koirien varjo. Asun nyt samassa häkissä Ciangon kanssa ja voi hurja hän on iso koira. Antakaa kaverikseni iso saksanpaimenkoiramix ja olen onnellinen.

Minusta on laitettu tähän esittelyyn kaksi videota, toisessa olen ulkoseikkailulla ja toisessa tarhalla. Näet vähän, miten olen kuin kaksi eri koiraa.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus.
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla sekä talutushihna.
-Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.