Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dolli ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2014
Koko: n. 57 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Linksmosios Pedutes

Luonne: rauhallinen, ystävällinen

1.9.2020

Lokakuussa 2020 tulee vuosi siitä, kun tulin toiselta tarhalta tänne tarhalle. Sitten minua onnisti vielä enemmän, ja pääsin kotihoitoon. Asun yhden kaksijalkaisen tyypin kanssa, sitten täällä on iso koirakaveri, pieni koirakaveri ja kissa. Minusta siis tiedetään, että tulen muiden koirien ja kissojen kanssa toimeen mainiosti.

Olen oppinut tykkäämään automatkoista ja olen jo ihan sisäsiisti. Kotielämä on kivaa.

Aina ei ollut näin. Olin tosi pelokas kun tulin tänne tarhalle. Olin viettänyt koko elämäni siellä toisella tarhalla ja se ei ollut mukava paikka. Onneksi minut napattiin tänne toiselle tarhalle. Täällä meitä koiria opetetaan luottamaan ihmiseen ja meidän eteen tehdään paljon työtä.

Täällä sivuilla on myös siskoni Molli. Meidän tarinat on aika samanlaisia.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Kotihoidossa ja uusi turkkityyli