Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dzeke ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 11.2018
Koko: n. 32 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Linksmosios Pedutes

Luonne: pieni koira joka luulee olevansa iso koira

1.9.2020

Tulimme tänne tarhalle kesäkuussa 2020, oikea joukko tällaisia karvapalleroita. Olimme joko sisarukset tai ne muut olivat lapsiani. Ota siitä selvää. Ikävä juttu vain, että ilmeisesti meitä karvapalleroita syntyi tuolla pikkukaupungin tarhalla, vaikka tarhojen pitäisi etenkin suojella meitä kodittomia koiria lisääntymiseltä. Yksityiset tarhat nappaavat meitä koiruuksia noilta huonommilta tarhoilta, jotta meillä olisi mahdollisuuksia parempaan elämään. Oliko tämä entinen tarhani yrittänyt pentutehtailla Jackrusselinnäköisiä koiria?

On aika tärkeää tietää, mistä hankkii koiransa. Tarhoissakin on paljon eroja. Vastuulliset tarhat steriloivat / kastroivat kaikki koiransa eivätkä päästä vahinkoja tapahtumaan. Nykyinen tarhani leikkautti meidät heti. Olen ihana, kaunis koira, mutta tarkoitukseni tässä maailmassa ei ole synnyttää lisää kaltaisiani koiruuksia. Kodittomia koiria on liikaa.

Olen mahtava tyyppi. Sisarukseni olivat arkoja, joten otin ison siskon roolin ja suojelin heitä. Olen pikkupomo muutenkin. Luulen olevani iso koira ja pomottelen kaikkia. Täällä tarhalla pääsemme juoksemaan isolle sisäpihalla ja tulen toimeen muiden koirien kanssa, mutta haluan olla pomo. Pidä se mielessäsi, jos haluat minusta lisäystä koiralaumaasi.

Haen kovasti kontaktia ihmiseen ja rakastan huomiota. Oma perhe, lenkkeilyjä, koulutusta ja rauhallisia päiväunia olisi minun toivelistallani.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-