Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mukas nyk. Bambu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 03.2017
Koko: n. 39cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Linksmosios Pedutes

Luonne: rohkea ja sosiaalinen

6.4.2020

Tulin tarhalle toukokuussa 2019 ja olin niin viisas poika, että juoksin yhden tarhan vapaaehtoisen kerrostaloasunnon pihaan ja olin niin iloinen kun hän huomasi minut ja toi minut tarhalle. Mistä olin tullut, kukaan ei tiedä. Tuntien Liettuan koiratilanteen, minulla oli varmaan ollut huono perhe, joka päästi minut yksinään ulkoilemaan tai piti minua ketjussa pihalla ja karkasin kauas pois.


Tulen toimeen kaikkien tarhan koirien kanssa. Aluksi yritin pomoilla muille pojille, mutta rauhoituin pian ja päätin, että kaikki ovat ystäviäni. Olen aika helppo otus täällä tarhalla, sosiaalinen, rohkea, ystävällinen koira.
Minun tarhani on vähän erilainen tarha, koska täällä meitä on aika vähän, noin 30 koiraa, ja meidän kanssa tehdään paljon juttuja. Olen oppinut ajamaan autossa, osallistumaan kaikenlaisiin kissanristiäisiin ja tutustunut eri paikkoihin kaupungilla ja kohtaamaan uusia ihmisiä.
Ainoa probleemini on se, että rakastan ruokaa yli kaiken. Olen ahmija. Hirmurohmu. Tiedän sellaisen paikan meidän tarhan lähellä, jossa ihmiset ruokkii katukissoja. Yritän aina kun mahdollista karata tarhalta ja mennä syömään ne kissanruuat. Jos minua ei löydy tarhalta, niin tietävät kyllä missä olen! Yleensä käyn syömässä ne kissanruuat ja tulen takaisin tarhalle tosi onnellisena. Tarhan työntekijöiden mielestä ahneuteni on ihan hyvä juttu, sillä minua on helppo kouluttaa. Teen mitä tahansa ruuan eteen.

Olen ollut terve tarhalla ja olen myös tavannut lapsia. En ole tavannut kissoja ihan lähietäisyydeltä, mutta tarhan ihmisten mielestä en ole mikään super kissantappajakoira.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-