Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

RoxyKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 10.2015
Koko: n. 54 cm, 19 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Linksmosios Pedutes

Luonne: iloinen, rohkea ja kaikessa mukana touhuava

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

5.3.2021

Tulin tänne tarhalle heinäkuussa 2020 ja en tiedä miten ne osasi elää täällä ennen minun tuloani. Minä olen tarhan aktiivisin, iloisin, oppivaisin ja touhukkain koira. Täällä ei tapahdu mitään ilman minun osallistumistani. Ei tylsää päivää minun kanssani. Lähdetäänkö rannalle? Lähdetäänkö autoajelulle? Juostaanko ympäri pihaa ja kutsutaan ihmiset mukaan? Tarkistetaanko kaikkien vierailijoiden taskut ja etsitään namit? Mennäänkö tsekkaan mitä kissahuoneessa tapahtuu? Hei, nyt tuli joku remonttimies, mennäänkö auttaan sitä? Opetellaanko taas jotain temppuja?

Olen koira, jolla on huumorintajua vaikka kenelle jakaa. Kun me istutaan tarhan porukan kanssa kahvilassa, niin ihan oikeasti luen ruokalistaa ja tungen nenäni ihan sinne minne ihminenkin tunkee nenäänsä. Bongaan sorsat ikkunan toisella puolella, esittelen itseäni kaikille kahvilan asiakkaille ja olen ihan elohopeatyttönen.

Mutta odota vaan kun tarhan tytöt ottaa pikku treenit kanssani, silloin olen tosi skarppi ja kuuntelen ja opin. Rakastan koirakoulua.

Olen super rohkea enkä pelkää mitään. Olen ollut terve kuin pukki täällä tarhalla. Vahva ja rohkea.

Muiden koirien kanssa olin vähän tukkanuottasilla aluksi, koska olen mielestäni kaikkein paras ja fiksuin. Nyt olen vähän rauhoittunut kun huomasin, että nuo ihmiset haluaisivat, että olisin kaveri kaikkien kanssa. Tylsää, mutta rakastan ihmistä yli kaiken ja teen mitä he haluavat.

Kun tulin tänne tarhalle olin kyllä ihan hallitsematon maalaistyttö, joka olin tunkemassa joka paikassa iloisena ja touhukkaana ja optimistina. Nyt osaan jo aika paljon hyviä tapoja. Iloista mieltäni unohtamatta.

Menneisyyteni oli aika tavallinen liettualainen koiran menneisyys. Ulkona ketjussa pihan perällä. Uteliaana ja energisenä tyttönä karkailin aina välillä ja jahtasin niitä pihalla kulkevia kanoja. Siihen se omistajani sitten kyllästyi ja toi minut tarhalle. Kananjahtaajaa ei kukaan halua maaseudulla.

Se on muuten tosi yleinen syy siihen, miksi omistajat tuovat koiriaan tarhalle. Se, että koira jahtaa ja tappaa kanoja. Ei se tee meistä pahoja koiria. Yritä sinä istua koko päivä kolmen metrin ketjun päässä ja katsella niitä lihavia ja pörröisiä kanoja tepastelemassa ympäri pihaa. Mikä tahansa koira tulee hulluksi ja ketjusta irtaannuttuaan antaa kanoille vähän kyytiä. Mitä muutakaan kyllästynyt ja turhautunut koira tekisi?

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!