Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

LotaKOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2011
Koko: alle 50 cm
Sijainti: Liettua/ Tautmiles

Luonne: kiltti, tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa

5.6.17

Hei, olen hurja vahtikoira. Näin ainakin luullaan. Minut löydettiin kadulta ja neljä vuotta olen ollut erään toimistoalueen ulkokoirana. Kun löysivät minut, laittoivat minut ketjuun toimiston pihalle ja
ajattelivat, että elämäni koirana on nyt täydellistä. Saan ruokaa ja minua ei hakata. Olen kuitenkin yksinäinen ja tosi kylmissäni aina talvisin, lyhyt turkkini ei sovi pakkaseen yhtään.

Olen ystävällinen ja kiltti ja on tosi epäreilua, että joudun vain katselemaan näitä koirankopin seiniä päivät pitkät. Unelmoin omasta ihmisestä ja yhteisistä lenkeistä ja pehmeästä sohvasta. Onneksi läheisen tarhan ihmiset ymmärsivät unelmani ja päättivät rohkeasti kysyä omistajaltani, että voisivatko etsiä minulle uutta kotia. Omistajani sanoi että mikä ettei, en minä olen hänelle niin tärkeä.

Löytyisikö joku, jolle olisin tärkeä?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-