Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

LumiKOTIUTUNUT

Ikä: n. 1 vuotta
Koko: n. 50 cm / 12 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kiltti, suloinen, ystävällinen tyttö

13.11.18

Katso miten hienosti yksi silmäni on sininen ja toinen ruskea. Voin vain arvailla mitä husky-paimenkoira-geenejä minussa on.

Vähän aikaa sitten meille kerättiin avustuksia että päästäisiin hyvän elämän alkuun. Täältä pihalta meitä löytyi,11 koiraa, joista omistajamme, vanhempi rouvashenkilö, ei pystynyt pitämään huolta. Meitä oli pihalla puihin sidottuna ja ulkorakennuksiin lukittuna.

Oli siinä tädeillä työtä kun raahasi meille ruokaa, madotti, hääti kirppuja, kuljetti eläinlääkärille, toi tarhalle sitä mukaan kun tilaa löytyi. Olen yksi onnekkaista. Pääsin tänne listoille uutta kotia etsimään.

Olen siis Lumi, sellainen maalaistyttö. En ole nähnyt mitään elämässäni, muuta kuin tämä kauhujen pihan ja elokuusta lähtien tarhan puistomaisen ympäristön. En siis osaa oikein mitään kulttuuritapoja.

Elä siitä turhaan huolehdi, sydämmeni on kultaa. Olen ystävällinen ja utelias ja ihan valmis tottumaan vaikka millaiseen elämään ihmisen kanssa. Olen vähän aikaa varovainen uusissa paikoissa ja sitten kaikki on minulle huippujuttu. Tykkään muista koirista, kissojakin olen nuuskuttanut häntä heiluen ja lapsiakin tuossa tarhan pihalla on käynyt ja ne on kivoja. Minulle opetetaan remmissä kulkemista ja kuivamuonan syömistä. Minusta tulee vielä hieno perhekoira.

Kun ihmiset lähestyvät minua, painun matalaksi kuin myyrä. Minua ei kuitenkaan ole lyöty. Olen vain varovainen ja nöyrä ja ihmisten seura on minulle uutta.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-