Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Amsis ♂

Koko: n. 35 cm
Ikä: n. 7 v.
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: valloittava pikkumies

Siirtyi 10/18 sateenkaarisillalle tarhalla ollessaan. Hyvää matkaa Amsis.

21.3.18

Yhtenä päivänä eläinsuojeluyhdistys sai soiton perheeltä, jolla oli pari ylimääräistä koiraa. Tulkaahan hakeen pois, he sanoivat. Sitten puhelu jatkui. Tiedättekö, naapurikaan ei halua pitää koiriaan, käykää naapurissakin. Ai niin muuten, tien toisella puolella toisella naapurilla on ylimääräisiä koiria. Huh huh.

Eläinsuojeluyhdistyksen väen tarhat on täynnä, mutta ajoivat paikalle kuvaamaan koirat jotta laittaisivat nettiin ja etsisivät uusia perheitä. Samalla reissulla veivät koirille pikkulahjoja, eli matolääkkeet, ulkoloishäädön ja ruokaa. Ilman tällaisia juttuja pihoilla ei käydä. Kun olivat ajaneet kotiin, muistivat että yhdellä pihalla ei käytykään. Seuraavana päivänä oli sitten minun vuoroni. Murisin niille tädeille. Mutta ne tiesivät, että tein sen vaan kun halusin näyttää että olen oikea mies. Sisällä sydämmessäni olen pikkumuru, joka tulee esiin kunhan pääsisin sisälle asumaan ja loikoilemaan sohvalle.

Vanhemman koiran adoptointi on vastuullinen asia.

Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - kuukausia, vuosia?

Vanhemmilla koirilla voi olla vaikka mitä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata eikä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti. Vanhemman koiran hoitoon menee varmasti enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet. Harkitse tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan? Jos vastaus on kyllä, vanhemmat koirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä: kunnon levosta, rauhasta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä.Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-