Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ara KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 2016
Koko: n. 70 cm / 35 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea, iloinen, kaikkien kaveri

3.9.2019

Olen ollut kotihoidossa kesäkuusta alkaen ja hoitajallani on paljon hyvää sanottavaa minusta. Entinen vahtikoira, hylätty ketjukoira, onkin jättimäisen ison sydämen omaava leikkisä ja rakastettava ilopilleri.

Hoitajani on superkiva teinityttö, joka vie minua kävelylle joka päivä ja opettaa minulle kaikenlaisia juttuja. Osaan istua ja mennä maahan. Olen oppinut leikkimään leluilla. Innostun yhä joskus liikaa ja leikin liian rajusti, mutta sekään ei ole iso ongelma. Joskus haluaisin jahdata autoja, mutta hoitajani sanoi se ei ole ollenkaan hyvä juttu. Yritän kuunnella häntä nuoruuden innosta huolimatta. Tykkään kaikista ihmisistä ja tykkään myös lapsista.

Rohkea, utelias. Tulen toimeen muiden koirien kanssa ja tykkään leikkiä muiden karvakamujen kanssa. Missä olet, uusi perheeni?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-