Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aras KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: noin 50 cm
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ihmisrakas, reipas nuori herra

25.3.20

Niin se aika vain kuluu. Minäkin olen ollut tarhalla jo yli 2 vuotta ja kukaan ei ole kysynyt, vaikka olen henkeen ja vereen ihmisen paras ystävä.

Kuukausi sitten tuli muutos elämääni, kun pääsin kotihoitoon. Toki se oli hieman sattumusten sarja, koska venäytin nivelsiteeni ja jalka piti leikata. En olisi voinut olla tarhalla leikatun jalan kanssa, niin pääsin ihanaan kotihoitopaikkaan ja olen maaaaaailman onnellisin koira nyt!

En toivo elämältäni mitään muuta, kuin että saan olla ihmisen kanssa. Tykkäänhän minä muista koiristakin, mutta ne ihmiset! Ne on vaan jotain maagista. Ootko ikinä kokeillu pyytää rapsutuksia? No minäpä olen ja en vaihtaisi sitä mihinkään.

Hoitajani teki minusta videon. Katso ja ihastu.

9.4.2020 Kevät terveiset tarhalta!

20.12.18

Araksen kuvakuulumisia.

17.1.18

Niin se minunkin elämä muuttui parempaan.

Olen niin hurjan innoissani, kun saa olla tarhalla. Pääsin pois pahasta kodistani ja masuni on joka päivä täynnä suomalaisten ihanien ihmisten lähettämää ruokaa ja saan huomiota josta olen niin täpinöissäni, vaikka se on useimmiten vain kerran päivässä, mutta minulle se on niin paljon enemmän kuin ennen.
Olen super iloinen, energinen, todellinen ystävä. Peppuni repeää melkein liitoksistaan kun se heiluu ilosta, onnesta ja rakkaudesta!

29.11.17

Ihan uskomatonta miten iso ja ihmeellinen on koiran sydän. Koira on uskollinen ihmiselle vaikka ihminen ei olisi ikinä tuonut koiran elämään mitään hyvää.

Minä rakastan ihmisiä. Istun pitkät viikot yksin ketjun päässä ja odotan omistajaani, joka on pitkillä ryyppyreissuilla kylillä. Minulla on nälkä ja jano. Joskus kylmä. Haukun ikävääni mutta kukaan ei kuule. Eläinsuojeluyhdistyksen väki tuo minulle ruokaa, vaikka luokseni on vaikea päästä. Pitää ajaa mutaisen pellon läpi yksinäiselle metsätorpalle. Se on vähän pelottavaa.
Nämä ihmiset ovat luvanneet, että ihan kohta tarhalla on lisää aitauksia johon pääsen turvaan. Isompi huoli on se, että omistajani löytää pian taas toisen koiran ja sitoo tähän samaan onnettomaan paikkaan kärsimään.

Omistajani poika on aggressiivinen ja hyökkää aina eläinsuojeluyhdistyksen ihmisten kimppuun, kun tulevat ruokkimaan minua. Olen heidän yksityisomaisuuttaan. Ihmiset ovat nyt soitelleet viranomaisille ja kohta varmasti jotain tapahtuu. Jollain tavalla omistajaani pitää kieltää pitämästä eläimiä. Ei enää. Toivottavasti olen viimeinen koira tässä ketjussa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-