Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aras ♂ leikataan

Koko: noin 50 cm
Ikä: arviolta alle 2 vuotta
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ihmisrakas, reipas nuori herra

20.12.18

Araksen kuvakuulumisia.

17.1.18

Niin se minunkin elämä muuttui parempaan.

Olen niin hurjan innoissani, kun saa olla tarhalla. Pääsin pois pahasta kodistani ja masuni on joka päivä täynnä suomalaisten ihanien ihmisten lähettämää ruokaa ja saan huomiota josta olen niin täpinöissäni, vaikka se on useimmiten vain kerran päivässä, mutta minulle se on niin paljon enemmän kuin ennen.
Olen super iloinen, energinen, todellinen ystävä. Peppuni repeää melkein liitoksistaan kun se heiluu ilosta, onnesta ja rakkaudesta!

29.11.17

Ihan uskomatonta miten iso ja ihmeellinen on koiran sydän. Koira on uskollinen ihmiselle vaikka ihminen ei olisi ikinä tuonut koiran elämään mitään hyvää.

Minä rakastan ihmisiä. Istun pitkät viikot yksin ketjun päässä ja odotan omistajaani, joka on pitkillä ryyppyreissuilla kylillä. Minulla on nälkä ja jano. Joskus kylmä. Haukun ikävääni mutta kukaan ei kuule. Eläinsuojeluyhdistyksen väki tuo minulle ruokaa, vaikka luokseni on vaikea päästä. Pitää ajaa mutaisen pellon läpi yksinäiselle metsätorpalle. Se on vähän pelottavaa.
Nämä ihmiset ovat luvanneet, että ihan kohta tarhalla on lisää aitauksia johon pääsen turvaan. Isompi huoli on se, että omistajani löytää pian taas toisen koiran ja sitoo tähän samaan onnettomaan paikkaan kärsimään.

Omistajani poika on aggressiivinen ja hyökkää aina eläinsuojeluyhdistyksen ihmisten kimppuun, kun tulevat ruokkimaan minua. Olen heidän yksityisomaisuuttaan. Ihmiset ovat nyt soitelleet viranomaisille ja kohta varmasti jotain tapahtuu. Jollain tavalla omistajaani pitää kieltää pitämästä eläimiä. Ei enää. Toivottavasti olen viimeinen koira tässä ketjussa.Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-