Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Baksas KOTIUTUNUT
Syntymäaika / ikä arvio: 2014
Koko: n. 33 cm / 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ihana ja itsepäinen

20.5.2019

Tulin tarhalle joulukuussa 2018 ja minut pelastettiin aika kauheista oloista. Pet Rescue Finland teki minusta ja sisaruksistani ihan videon. Sisareni Tita pääsi Suomeen omaan kotiin keväällä 2019 ja hän on sopeutunut kotikoiraksi ihan loistavasti.

Olen kuntoutunut hienosti! Iho on kunnossa ja painoa tullut lisää. Olen rauhallinen, reipas, itsenäinen ja itsepäinen mäyrismixi. Olen kiltti ja sosiaalinen, mutta välillä otan yhteen veljeni kanssa. Sopisin koirattomaan perheeseen ainoaksi kuninkaaksi tai seuranani voisi olla kiltti tyttökoira.

Kun meidät pelastettiin, minua luultiin ihan seniori-ikäiseksi. Tarkemmin tutkittuna olen jotain nuoren koiran ja seniorin väliltä, sanoisin elämäni parhaassa iässä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-