Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BimasKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 10.2017
Koko: n. 40 cm, 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: arka, epäluuloinen

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

5.6.2021

Minun pihani oli sellainen tyypillinen liettualainen maalaispiha, jossa vanhemmalla naishenkilöllä oli vaikeuksia hallita elämäänsä ja koirat vain lisääntyivät pihalla. Minun pihaltani Suomeen on päässyt Ciunga (nykyisin Snifu) ja Sneilas (nykyisin Leo), minä aloitan vasta nyt kotini etsinnän.

Katsoppas, me kaikki sieltä pihalta ollaan vähän ujoja. Eihän meidän kanssa ole tehty ikinä mitään. Ollaan vain juostu pihalla. Erona on se, että Snifu ja Leo ei ikinä yrittänyt purra ketään tarhan ihmistä, minä yritin. Siksi minulle annettiin vähän enemmän aikaa ja yritettiin ymmärtää, minkälainen koira minusta oikein kuoriutuisi.

Olen edistynyt hurjasti. Minulla on jo ihan faneja tarhan porukassa, ihmisiä, joihin luotan ja joiden kanssa touhuan kaikkea kivaa. Puremiset ovat menneisyyttä.

Asuin Sneilaksen kanssa samassa häkissä ja kun Sneilas lähti Suomeen, minä selvästi masennuin. Olin kovasti kiintynyt häkkikaveriini. Sen vuoksi uudessa kodissani saisi ehdottomasti olla toinen koira, jonka kanssa voisin ystävystyä ja jolta saisin lisärohkeutta elämääni. Koirakokemusta tällaisista aroista ja epäluuloisista koirista, jotka saattavat nappaista koska pelkäävät. Minusta tulee vielä ihan hyvä koira.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!