Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bolta ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2013
Koko: n. 37 cm, 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas

Luonne: iloinen, rakastava, vahvaluonteinen rouva

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

6.3.2021

Tulin tarhan vapaaehtoisen luokse kotihoitoon kesäkuussa 2020 ja olen nauttinut uudesta elämästäni täysin rinnoin. Minut löydettiin autiotalon pihalta yksin, se tavallinen tarina. Arvaa nyt onko ihanaa, kun saan ihmisen huomiota ja hoivaa ja ruokaa, vaikka kotihoitopaikkani onkin ulkokoiran elämää paikalliseen tapaan.

Täällä on muita koiria ja haluaisin olla se tärkein, se parhain, se rakastetuin. Kilpailen huomiosta, mutta en pahalla tavalla. Olen vain sellainen kuningatar, vahvaluonteinen rouva.

Kaikkein eniten maailmassa rakastan autossa ajamista. Kun tarhan johtaja tulee tänne kotihoitopaikkaan moikkaamaan meitä koiria ja tuomaan ruokaa ja hän jättää autonsa oven auki niin hyppään heti autoon istumaan enkä suostu lähtemään ulos. Ihan oikeasti en suostu lähtemään. Näytän pahaa naamaa ja istun paikoillani itsepäisesti.

Sitten tuo minun selkäni. Minulla on välilevytyrä kahdessa paikassa ja eläinlääkäri sanoi, että minua ei kannattaisi leikata. Välilevytyrät voivat uusiutua toisissa kohtaa selkääni leikkauksen jälkeen. Näet videoissa, miten kävelen vähän hassusti. Muita oireita minulla ei ole ollut.

Minulla, kuten millä tahansa koiralla. on tietty määrä terveitä, onnellisia päiviä ja kuukausia ja vuosia jäljellä elettävänä ihmisen parhaana ystävänä. Kukaan ei osaa arvioida, miten paljon selkäongelmani tulevat vaikuttamaan elämääni tulevaisuudessa.

Osaan vain sanoa sen, että olisi ihana asua sisätiloissa, nauttia hieronnasta, uimisesta, kipulääkityksestä ja kaikesta siitä hoidosta, joka minulle olisi mahdollista vain Suomessa. Olisiko jossain sellainen rohkea perhe, joka ottaisi minut vastaan sellaisena kuin olen? Palkitsen perheeni mahtavalla luonteellani ja tuon heille paljon iloa ja rakkautta.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!