Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BulkuteKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 02.2017
Koko: n. 55 cm, 21 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: energinen, rohkea

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

30.9.2020

Olen äitikoira Bulkute ja näille sivuille tulee myös jälkeläiseni Dingo ja Blicas. Asuimme kaikki yhdessä aika hurjan näköisellä pihalla. Minä olin äitikoirana kaikkein rohkein. Olen energinen, iloinen, rakastan ihmisen huomiota. Menneisyyden möröt näkyvät siinä, että menen piiloon jos ihmiset korottavat ääntään. Mitä muuta minusta tiedetään tähän asti? Olisin ehkä parempi ainoana koirana, olen vähän diiva ja haluan kaiken huomion itselleni, sanon herkästi pahan sanan muille koirille. Olen tiettävästi metsästänyt siilejä ja kissatkin ovat minulle ehkä enemmän riistaa kuin ystäviä. Lapsien pitäisi olla isompia ja rohkeita, olen iso, energinen ja raju rakkaudessani.

Meidän pihan vieressä eräs oikein ihana naisihminen säilytti traktoreitaan. Nainen oli maanviljelijä ja oikein fiksu sellainen. Ensin hän luuli, että tila jossa asuin oli autiotila, mutta kun hän kävi paikalla katsomassa traktoriaan useamman kerran, hän huomasi, että pihalla oli kovasti sairas mies, hänen äitinsä ja kolme koiraa ulkorakennuksissa. Lehmä pellolla ja lehmän vasikka ketjussa sidottuna ulkorakennuksen sisällä. Mies oli alkoholisti ja hän oli menettänyt puhekykynsä ja tasapainonsa sydänkohtauksessa. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä. Surkeuksien surkeus. Minut pelastettiin täältä ensimmäisenä kesäkuussa 2020, koska olin rohkein ja minut oli helpoin viedä pois. Dingo ja Blicas olivat piilossa ja heidät saatiin tarhalle vähän myöhemmin.

1.2.2021

Terkkuja täältä tarhalta.

26.5.21

Täällä minä tarhalla etsin vielä sitä omaa kotia.
Olen edelleen hieman ujo, johtuen todella rajoittuneesta aikaisemmasta elämästäni. Rakastan omaa ihmistä ja kiinnyn kunhan tutustun. Minulla menee vielä aikaa luottaa ihmisiin, mutta tiedän että ajan kanssa se panee. Minulla on suuri sydän ja tarhalla sanovatkin että minuun ei voi olla rakastumatta, kunhan pääse minuun tutustumaan.
Minä rakastan pitkiä lenkkejä luonnon helmassa. Uusiin asioihin tutustuminen on mahatvaa, vaikka välillä toki hieman jännittävää, mutta intoa on paljon. Olen asunut aina ulkoja ja siksi mm. Sisäsiistiksi opettelu on ensimmäisiä asioita mitä tulee harjoitella, kun pääsen omaan kotiin ja ylipäätään sisällä asuminen.
Odotan innolla, että voimme yhdessä opetella leikkimään, luottamaan ihmisiin ja nauttimaan elämästä kaikilla aisteilla.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!