Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Carlis ♂ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 09.2015
Koko: n. 14 kg, 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas tarha
Saapunut tarhalle: 09.2021
Luonne: ujo, rauhallinen, älykäs, ystävällinen

Carlis ♂ castrated

Age estimate: 09.2015
Size: 14 kg, 50 cm
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 09.2021
Character: shy, calm, intelligent, friendly


In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

28.11.2021

Vau, katso uusia kuviani! Olen upea koira. Meillä oli ihan ammattilaisen valokuvaajan kanssa tehty kuvaushetki ja sen lisäksi, että kuvista tuli näin hienoja niin pärjäsin tosi hyvin ja rohkeasti uudessa paikassa kaiken hälyn keskellä. Auttaisivatko uudet kuvat minua löytämään oman perheen?

27.10.2021

Minut pelastettiin tarhalle laittomalta kasvattajalta, jonka luona meidän koirien elinolosuhteet olivat suoraan sanottuna kamalat. Rodultani olen hyvin samanlainen kuin kääpiösnautseri, luonteeltani olen hyvin ujo ja pelkään monia asioita. Tiedäthän, en ole ikinä pystynyt luottamaan ihmisiin. Mutta vaikka en vielä luota ihmisiin, haluaisin kovasti kommunikoida ihmisten kanssa.

Innostun kovasti joka kerta kun tarhan työntekijät tulevat luokseni, heilutan häntääni vimmatusti, mutta sitten muistankin että ihminen onkin hieman pelottava ja piiloudun koppiini. Vaikka minua pelottaa, kaipaan silti rapsutuksia. Välillä saatan jopa antaa ihmisen rapsuttaa minua.

Saatan olla ehkä hieman ujo mutta olen oikein hyvä koira: rauhallinen, älykäs, enkä ole ikinä aggressiivinen ihmistä tai muita koiria kohtaan. Olen alkanut pikkuhiljaa oppimaan kuinka kävellään hihnassa, vaikka ensimmäisellä kerralla en suostunut kävelemään ollenkaan. Mieti, kuinka huiman kehityksen olen tehnyt jo lyhyessä ajassa! Treenaan myös tällä hetkellä sosiaalisia taitojani sekä ihmisten että koirien kanssa. Mutta siinä saattaa mennä aikaa, ennen kuin pääsen ujoudestani eroon. Pelkään edelleen uusia paikkoja ja ihmisiä.

Toivoisin että minulle löytyisi koti, jossa uudella omistajallani olisi aiempaa kokemusta rescuekoirista, paljon kärsivällisyyttä, ja halukkuutta jatkaa harjoituksia kanssani jotta pääsisin ujoudestani eroon. Uskon että maailma on ihan hyvä paikka, ja toivon että joku voisi näyttää sen minulle.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

Adoption info

If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!